Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

17.09.2022
Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης
Ο διάσημος σεφ και επιχειρηματίας καλωσόρισε το δεύτερο παιδί του και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους. Το πρώτο τους παιδί, ο μικρός Αχιλλέας, ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2021.

H Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της

Η «μικρουλίτσα», όπως την αποκαλεί ο μπαμπάς της, ήρθε στη ζωή το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, και τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο σεφ και επιχειρηματίας μέσω Instagram.

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του...»

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που φαίνεται το χεράκι της μικρής.