Christina Aguilera: Νευρίασε με το body-shaming post της Britney Spears και την έκανε unfollow

16.09.2022
Christina Aguilera: Νευρίασε με το body-shaming post της Britney Spears και την έκανε unfollow
Μια ανάρτηση της Britney προκάλεσε έντονες αντιδράσεις - Οι δυο τους έχουν ένα ιδιαίτερο και αξέχαστο παρελθόν

Ένα post της Britney Spears ήταν αρκετό για να εκνευρίσει την Christina Aguilera με αποτέλεσμα να την κάνει unfollow στο Instagram.

Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

Πιο συγκεκριμένα, η Spears δημοσίευσε πρόσφατα ένα μακροσκελές μήνυμα, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «αν είχα τους χορευτές της Christina Aguilera, θα φαινόμουν απίστευτα αδύνατη». Η 40χρονη μοιράστηκε επίσης την εξής φράση: «Ανακάλυψα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δείχνεις αδύνατος: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους». Το συγκεκριμένο post, που πλέον έχει διαγραφεί, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με χρήστες να κάνουν λόγο για body-shaming, ενώ πολλοί της ζητούσαν να το κατεβάσει επειδή είναι «αγενές»

Η Britney Spears λέει ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» και δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις

«Δεν χρειάζεται να υποτιμάς μια άλλη γυναίκα για να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Συγκεντρώσου στο να γίνει καλά», σχολίασε κάποιος. Εκτός από το unfollow που έκανε, η Aguilera δεν έχει ακόμη επίσημη σχετική δήλωση. Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεμονία της Britney από τον πατέρα της έληξε το Νοέμβριο του 2021 μετά από 13 χρόνια και η ψυχική της υγεία δε φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Επίσης, η Spears με την Aguilera και την Madona είχαν μοιραστεί ένα φιλί στη σκηνή των βραβείων MTV το 2003.