Zac Efron: «Παραλίγο να πεθάνω αφού έσπασα το σαγόνι μου»

16.09.2022
Zac Efron: «Παραλίγο να πεθάνω αφού έσπασα το σαγόνι μου»
Όσα είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "Entertainment Tonight" - Το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή

Ο Zac Efron έχει ακούσει για φήμες ότι άλλαξε το πρόσωπό του με πλαστική χειρουργική, αλλά λέει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. «Ήταν αστείο», είπε στο «Entertainment Tonight» σχετικά με όσους πίστευαν ότι είχε κάνει αισθητική επέμβαση. «Είναι χάλια. Παραλίγο να πεθάνω, αλλά είμαι καλά».

Ο Ryan Reynolds κάνει κολονοσκόπηση (που μπορεί να του έσωσε τη ζωή) σε ζωντανή μετάδοση και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα υγείας

Κατά την προώθηση της νέας του ταινίας, «The Greatest Beer Run Ever», ο ηθοποιός έβαλε τέλος στις φήμες καθώς είχε πραγματικά τραυματιστεί. Ο ηθοποιός φέρεται να έσπασε το σαγόνι του και έπρεπε να το κλείσουν αφού γλίστρησε σε μια λακκούβα με νερό κοντά στο σπίτι του.

Leonardo DiCaprio: Δε φαντάζεσαι ποιο νεαρό μοντέλο είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του

Κάποιος του είπε ότι φήμες τον θέλουν να είχε κάνει πλαστική. «Μου το είπε η μαμά μου», είπε. «Ποτέ δεν διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ, επομένως, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά». Το νέο project του ηθοποιού, μαζί με τους Bill Murray και Russell Crowe, είναι η ταινία στην οποία υποδύεται έναν άντρα που το 1967 ταξιδεύει στο Βιετνάμ για να φέρει μπύρα στους παιδικούς του φίλους που πολεμούν για τον στρατό κατά τη διάρκεια του πολέμου. Θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Apple TV+.