Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο David Beckham περιμένει στην ουρά για να αποχαιρετήσει τη βασίλισσα μαζί με όλο τον κόσμο

16.09.2022
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο David Beckham περιμένει στην ουρά για να αποχαιρετήσει τη βασίλισσα μαζί με όλο τον κόσμο
Τεράστια η έκπληξη αμέτρητων βασιλικών fans που περίμεναν υπομονετικά, ώρες ατελείωτες στην ουρά έξω από το Westminster για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα και δίπλα τους εντόπισαν κάποιον που έμοιαζε πολύ με τον David Beckham και τελικά... ήταν όντως ο David Beckham.

Δεν έχει κρύψει την αγάπη και τον σεβασμό του για τη βασιλική οικογένεια και την Ελισάβετ την ίδια ο βρετανός θρύλος του ποδοσφαίρου εξ ου, προφανώς, και η επιθυμία του να την αποχαιρετήσει στο δημόσιο προσκύνυμα που εξελίσσεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο. Κάτι δεν είχε υπολογίσει σωστά, όμως.

Όπως είπε στους ρεπόρτερ που τελικά τον εντόπισαν μεταξύ των υπόλοιπων royal fans, ο Beckham μπήκε στην ουρά στις 2 τα ξημερώματα καθώς είχε σκεφτεί ότι ήταν μια καλή ώρα που δεν θα είναι και πολλή κίνηση. Έλα όμως που αυτή τη σκέψη δεν την είχε μόνο εκείνος, αλλά χιλιάδες άλλοι ακόμη!

Μπήκε κοιπόν στην ουρά και περίμενε, υπομονετικά, μαζί με όλους τους άλλους τη σειρά του μέχρι να φτάσει στο Westminster Hall και στο φέρετρο της βασίλισσας. Ο κόσμος που τον αναγνώριζε μόνο λόγια θαυμασμού είχε να πει για εκείνον!

Victoria και David Beckham: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει 25 χρόνια

Θέλοντας να τιμήσει τη βασίλισσα, ο David βρέθηκε στην ουρά ντυμένος στην... τρίχα -και χωρίς να κάει την παραμικρή προσπάθεια να περάσει Incognito, να τα λέμε κι αυτά, ενώ περιμένοντας είπε σε ανθρώπους με τους οποίους συνομίλησε ότι απλά "ένιωσε ότι ήταν σημαντικό να βρίσκεται εκεί".

"Μεγάλωσα σε ένα σπίτι βασιλοφρόνων και με αυτό τον τρόπο γαλουχήθηκα", παραδέχτηκε με καμάρι ο Beckham συμπληρώνοντας ότι "αν οι παππούδες μου ζούσαν σήμερα, ξέρω ότι θα ήθελαν να είναι εδώ οπότε ήρθα εγώ εκ μέρους της οικογένειάς μου για να γιορτάσω με όλο τον υπόλοιπο κόσμο εδώ".

Η αναμονή στις ουρές σήμερα Παρασκευή λέγεται ότι ξεπερνούν τις 14 ώρες όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον David Beckham ο οποίος περιμένει υπομονετικά τη σειρά του! Πολύ ενδιαφέρον, πραγματικά!

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης στη βρετανική ιστορία, πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών. Στον θρόνο τη διαδέχτηκε ο μεγαλύτερος γιος της, πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος από εκείνη τη στιγμή είναι γνωστός ως Κάρολος Γ'. Η κηδεία της βασίλισσας θα τελεστεί με όλες τις προβλεπόμενες τιμές τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.