Τι συμβαίνει με τη ψυχική υγεία της Cara Delevingne;

17.09.2022
Τι συμβαίνει με τη ψυχική υγεία της Cara Delevingne;
Ένα πρόσφατο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ανησυχήσει το κοινό - Το διάσημο μοντέλο φαίνεται να παραπατά ξυπόλητη

Ένα πρόσφατο βίντεο της Cara Delevingne στο οποίο φαίνεται να παραπατά ξυπόλητη και ατημέλητη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και να φέρεται περίεργα έχει ανησυχήσει το κοινό, αλλά και την οικογένεια της. Μάλιστα, η αδερφή της, Poppy, που μένει μόνιμα στο Λονδίνο ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της αδερφής της.

"Η Lisa Kudrow είναι η πιο αγενής celebrity που έχω γνωρίσει"

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τη Margot Robbie, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "Suicide Squad" και με την οποία είναι καλές φίλες, να κλαίει έξω από το σπίτι του μοντέλου. Σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια της ήθελε να επέμβει για να την επαναφέρουν στην κανονικότητα.

Khloé Kardashian: Η απάντηση της σε χρήστη των social media που υπονόησε ότι δεν ασχολείται με τα παιδιά της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα η Delevingne έχει δώσει το παρών σε αρκετά φεστιβάλ, στα οποία είναι πολύ πιθανό να έκανε καταχρήσεις ναρκωτικών. Το μοντέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη της με τις ουσίες και για τις δυσκολίες που βίωσε στον κόσμο της μόδας. Είναι επίσης γνωστό πως υπάρχει ιστορικό εθισμού στην οικογένειά της, καθώς η μητέρα της, Pandora, είχε πρόβλημα με την ηρωίνη από την ηλικία των 20, ενώ ο παππούς της και γνωστός εκδότης, Sir Jocelyn Stevens, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε κλινική στην Ελβετία, ύστερα από ένα επεισόδιο υπερβολικής δόσης ουσιών.