Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

08.05.2023
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της
Το πρωί της Δευτέρας 8/5 επέστρεψε στο σπίτι της η Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και τρεις μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσαντίνος Δανιάς καθώς στη ζωή τους έχει μπει το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 5 Μαΐου και συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια βγήκε από το μαιευτήριο και μαζι με τον σύζυγο και την κόρη τους (τους οποίους, βέβαια, δεν είδαμε πουθενά) επέστρεψαν στο σπίτι τους για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή.

Λίγες ώρες αργότερα, είχαμε την πρώτη της ανάρτηση ως μητέρα!

«Το ομορφότερο '"δώρο" της ζωής! Το "ρόδο" μας 🌹», γράφει στη λεζάντα η παρουσι΄στρια ενώ στη συνέχεια ευχαριστεί τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη του. Τα, δε, σομόν, τριαντάφυλλα που βλέπουμε σε πρώτο πλάνο στις φωτογραφίες "ντύνουν" με τον πιο όμορφο τρόπο την εικόνα που βλέπουμε στο φόντο: την Ιωάννα να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της κοιτάζοντα΄ς την τρυφερά με ένα βλέμα που λέει πολλά περισσότερα!

{https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR/}

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν μυστικά τον Απρίλιο και λίγες μέρες αργότερα η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα. Σε αυτές βλέπουμε την ίδια και την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο και τον γαμπρό σε πιο... φλου εμφάνιση το background.

{https://www.instagram.com/p/CrsoDoRIj1V/}

Στον Κωνσταντίνο Δανιά δεν αρέσουν τα "κοσμικά", προφανώς, και παραμε΄νει διακριτικά στο πλευρό της αγαπημένης του. Οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν βρει τις ισορροπίες τους και αυτό είναι αρκετό.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.05.2023 - 17:49