Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου της

19.04.2023
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου της
(photo: @konstantinaspyropoulou)
Τριών μηνών είναι ο Σταθοκωστόπουλος Τζούνιορ και τον βλέπουμε πρώτη φορά.

Ο γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου γεννη΄θηκε στις 4 Ιανουαρίου και μόλις σήμερα η μητέρα του μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την πλατούλα του και το πίσω μέρος από το κεφαλάκι του που είναι καλυμένο με το γνωστό σκουφάκι των βρεφών.

Η παρουσιάστρια έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία βρεφικών ειδών (πάνες ως επί το πλείστον) και ξεκίνησε τη λεζάντα γράφοντας "Κάθε στιγμή μαζί σου είναι μοναδική!" και στη φωτογραφία τη βλέπουμε να σκύβει επάνω του κρατώντας τον τρυφερά.

spyropoulou.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλους παντρεύτηκαν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο τον περασμένο Οκτώβριο και η παρουσιάστρια έλαμπε μέσα το νυφικό που υπέγραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη.

{https://www.instagram.com/p/CjQiR0EoxWy/}

Το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του βραδινή έξοδο μετά τη γέννηση του γιου ενώ ο νεαρός, που θα πάρει το όνομα του παππού Βλάση, κάνει συχνά τις βόλτες του με το καρότσι, στο οποίο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μοιράζεται η μαμά του κυρίαρχη θέση έχει ένα τεράστιο "μάτι".

{https://www.instagram.com/p/Coj5xMcLD15/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2023 - 18:21