Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μοιράστηκε την πιο όμορφη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

06.10.2022
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μοιράστηκε την πιο όμορφη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς μόλις παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο τους παιδάκι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο (μόλις τους 10 έφτασαν οι καλεσμένοι) και υπό άκρα μυστικότητα, όπως ακριβώς το ήθελαν.

Από εκείνη τη στιγμή, η νιόπαντρη παρουσιάστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη μεγάλη της μέρα και η κουμπάρα της, Κατερίνα Νάζου μοιράστηκε δύο ακόμη.

Σήμερα, η Κωνσταντίνα έκανε μια νέα ανάρτηση με την οποία δημοσίευσε μερικές ακόμη εικόνες από τη μέρα εκείνη, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες, όπως το μαλλί, το μακιγιάζ, τα κοσμήματα και όλα τα υπόλοιπα.

Όλες οι φωτογραφίες είναι πανέμορφες -και φέρουν την υπογραφή του Kirill Samarits- όμως εμείς θα ξεχωρίσουμε μία από αυτές, που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, μία απίθανη ασπρόμαυρη λήψη που έχει αποτυπώσει μια, πραγματικά, μοναδική σύνθεση των κεφαλιών των νιόπαντρων.

Ιδού και η ανάρτηση της νύφης ως είχε!