Tom Hanks - RIta Wilson: Οι «αταξίες» που κάνουν με τα εγγόνια τους

06.10.2022
Tom Hanks - RIta Wilson: Οι «αταξίες» που κάνουν με τα εγγόνια τους
Ο Tom Hanks και η RIta Wilson συχνά αναφέρονται ως δύο celebrities με ιδιαίτερα υγιεινές συνήθειες. Ωστόσο ο γιος τους , Colin Hanks, μόλις αποκάλυψε ότι οι γονείς του μπορεί να είναι λίγο άτακτοι όταν μπαίνουν στη λειτουργία «παππούς και γιαγιά» - με τον πιο αθώο τρόπο, φυσικά.

Ο Colin έκανε μια εμφάνιση στην εκπομπή TODAY with Hoda & Jenna και μίλησε για το τι συμβαίνει όταν οι δύο κόρες του, η εντεκάχρονη Olivia και η εννιάχρονη Charlotte τις οποίες έχει κάνει με τη σύζυγό του Samantha Bryant, περνούν λίγο χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά.

Rita Wilson προς Tom Hanks: "Αν 'φύγω' πριν από σένα θέλω να κάνεις αυτά τα δύο πράγματα"

«Είναι και οι δύο εντάξει», είπε γελώντας όταν ρωτήθηκε αν οι γονείς του είναι καλοί παππούδες. «Θα ήταν υπέροχο αν έδιναν προσοχή στην ώρα του ύπνου των παιδιών. Ξέρετε, βασικά μαγειρεύουν φαγητό που θα φάνε σίγουρα τα παιδιά. Όχι, είναι καλοί, είναι υπέροχοι», είπε αστειεύομενος, μοιάζοντας τόσο πολύ με τον πατέρα του.

«Τους δίνουν πολλή ζάχαρη… Δεν δίνουν απαραίτητα προσοχή στο πρόγραμμα», πρόσθεσε. Άλλωστε είναι μια συνήθεια για τους παππούδες και τις γιαγιάδες να φορτώνουν τα εγγόνια τους με γλυκά και να τα στέλνουν πίσω στους γονείς τους και να μη μπορούν να κοιμηθούν από την υπερδιέγερση της ζάχαρης!

Το 2019, ο Colin αποκάλυψε ότι τα παιδιά του δεν είχαν καν συνειδητοποιήσει ότι ο παππούς τους ήταν διάσημος. «Είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη συνάντηση για παιχνίδι με έναν παππού και μια γιαγιά. Ο παππούς και η γιαγιά τους δίνουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να έχουν στα χέρια τους και οι παππούδες δεν ακούνε τι λένε οι γονείς ότι πρέπει να κάνουν», είπε ο Colin, εξηγώντας την άποψη των παιδιών του για τον παππού τους, Τom Hanks.

Tom Hanks: Τρεις φορές που πήγε απρόσκλητος σε γάμο - Και έκανε το καλύτερο δώρο, φυσικά!