Florence Pugh: Νέα εμφάνιση με διάφανο σύνολο και ακάλυπτο στήθος δίνει απάντηση στους haters

06.10.2022
Florence Pugh: Νέα εμφάνιση με διάφανο σύνολο και ακάλυπτο στήθος δίνει απάντηση στους haters
Προς όλους τους επικριτές της Florence Pugh: Δεν πρόκειται να κάνει πίσω όσον αφορά τη μόδα. Η 26χρονη σταρ προκάλεσε αίσθηση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, εμφανιζόμενη για άλλη μια φορά με διαφανές σύνολο και χωρίς σουτιέν.

Φορώντας ένα κομψό και στιλάτο σύνολο Valentino, η Pugh άφησε ακάλυπτο το στήθος της κάτω από το διάφανο και γεμάτο παγιέτες crop top της ενώ φορούσε σλιπ σε τόνους του δέρματος κάτω από τη φούστα της. Η αλήθεια είναι ότι η Pugh και η στυλίστριά της, Rebecca Corbin-Murray, ήξεραν ακριβώς τι έκαναν - προκαλώντας άλλη μια συζήτηση γύρω από τους κανόνες της κοινωνίας για τις γυναίκες και τη μόδα.

Η απάντηση της Florence Pugh σε όσους κριτίκαραν το διάφανο φόρεμα της: «Γιατί φοβάστε τόσο το γυναικείο στήθος;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η nipple-free εμφάνιση της Pugh προκάλεσε συζητήσεις. Τον Ιούλιο, το πανέμορφο ροζ Valentino φόρεμά της στο σόου Haute Couture του οίκου για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, προκάλεσε μια αχρείαστη διαμάχη επειδή το στήθος της ηθοποιού ήταν ακάλυπτο. Το αστέρι του Don’t Worry Darling απάντησε τότε στους haters, σημειώνοντας στο Instagram «πόσο εύκολο είναι για τους άνδρες να καταστρέψουν εντελώς το σώμα μιας γυναίκας, δημόσια, περήφανα, για να το δουν όλοι». Σχολίασε επίσης ότι «δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που μια γυναίκα θα ακούσει τι συμβαίνει με το σώμα της από ένα πλήθος αγνώστων, αυτό που είναι ανησυχητικό είναι πόσο χυδαίοι μπορεί να είστε μερικοί από εσάς τους άνδρες».

Έτσι, η Pugh και η Corbin-Murray επανέφεραν τη συζήτηση για το ακάλυπτο στήθος αποδεικνύοντας ότι δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα στη μόδα. Οι κοινωνικοί κανόνες φαίνονται αρκετά αυστηροί όσον αφορά το πώς πρέπει να ντύνονται οι γυναίκες, επομένως μας ωθούν όλες να επανεξετάσουμε γιατί υπάρχουν αυτοί οι κανόνες εξαρχής. Όσο η Pugh αισθάνεται σίγουρη με το look της, αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να έχει σημασία. Και όπως γνωρίζει όποια φοράει σουτιέν, κάθε άλλο παρά άνετο είναι!