Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους

05.10.2022
Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους
"Πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση"

Εξελίξεις υπήρξαν στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε την Τρίτη στο δικαστήριο για την διατροφή των παιδιών τους, με τον frontman των Onirama να καταδικάζεται σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν καταβάλλει στην παρουσιάστρια το χρηματικό ποσό για την διατροφή των παιδιών τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα ζητήσει στο δικαστήριο τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια με αφορμή τη διατροφή των παιδιών τους (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής το "Πρωινό" ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη ανέφερε: "Πριν δύο χρόνια, είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δεν στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας γκρεμίστηκε. Και μπράβο σας γι' αυτό". Σε αυτό, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: "Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις κι εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από κακοβουλία".

Τι δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης
"Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορονοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση".

Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη: «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν»

Τι δήλωσε ο πατέρας του τραγουδιστή
Στη δίκη ως μάρτυρας βρέθηκε και ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος είπε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες του γιου του, στα εγγόνια του δεν έλειψαν ποτέ τίποτα, προσθέτοντας πως όταν ο τραγουδιστής ξέμεινε από λεφτά, του είχε δώσει 10.000 ευρώ.

"Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά", είπε ο πατέρας του Μαραντίνη, σχολιάζοντας τις απολαβές της Χρηστίδου. "Κορυφώθηκε η δουλειά της Σίσσυς στην πανδημία. Έχει και δικό της κανάλι. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά".