Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt πως την άρπαξε από το λαιμό και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους

05.10.2022
Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt πως την άρπαξε από το λαιμό και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους
Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε νέα καταγγελία μετά την μήνυση του πρώην συζύγου της

Η Angelina Jolie κατέθεσε δικαστικά έγγραφα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της, Brad Pitt, ότι επιτέθηκε μεθυσμένος σε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Σε μια αγωγή για ένα γαλλικό οινοποιείο που αγόρασαν οι σταρ, η Jolie λέει ότι ο Pitt την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε σε δύο από τα παιδιά τους στο ταξίδι του 2016.

Brad Pitt vs Angelina Jolie: Η δίκη μεταξύ των διάσημων "πρώην" ξεκίνησε - Ο δικαστής, οι μάρτυρες και τα απρόοπτα

Ο Pitt τους κακοποίησε επίσης φραστικά και έριξε αλκοόλ στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, λέει. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Ο ισχυρισμός της Jolie για καταχρηστική συμπεριφορά από τον Pitt προέκυψε σε προηγούμενα δικαστικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας διαζυγίου του βραβευμένου με Όσκαρ πρώην ζευγαριού. Το περιστατικό διερευνήθηκε από το FBI το 2016. Οι αρχές αποφάσισαν να μην ασκήσουν κατηγορίες.

Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες αναφέρθηκαν σε νέα κατάθεση από τη νομική ομάδα της Jolie. Είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης αγωγής για το Chateau Miraval SA, ένα σπίτι και έναν αμπελώνα στη νότια Γαλλία που απέκτησε μαζί το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ. Ο Pitt υποστηρίζει ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν τα μερίδιά τους στον χώρο χωρίς την άδεια του άλλου. Εκείνη το αμφισβητεί αυτό και τον κατηγορεί για τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων για την αγορά των μετοχών της στο ακίνητο.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια με αφορμή τη διατροφή των παιδιών τους (βίντεο)

Η καταγγελία της αναφέρει ότι ο ηθοποιός κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά εκείνη και τα έξι παιδιά τους - ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε - κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός άρχισε να φωνάζει, και αργότερα «την τράβηξε στο μπάνιο» στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, λέει η μήνυση. «Ο Pitt άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε, και στη συνέχεια άρπαξε τους ώμους της και την τίναξε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο του μπάνιου», προσθέτει η κατάθεση. «Στη συνέχεια ο Pitt χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Jolie να φύγει από το μπάνιο». Αφού ένα παιδί παρενέβη προφορικά, ο Pitt «επιτέθηκε στο ίδιο του το παιδί», λέει η κατάθεση. Η Jolie «τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει». «Για να βγάλει την Jolie από την πλάτη του, ο Pitt ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Jolie. Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Pitt άρπαξε από το λαιμό τη Jolie και χτύπησε ένα παιδί στο πρόσωπο».

Οι δικηγόροι της Jolie λένε ότι αυτή και τα παιδιά της «κάθονταν ακίνητοι και σιωπηλοί κάτω από κουβέρτες» για το υπόλοιπο της πτήσης. Αναφέρεται ότι ο Pitt έβγαινε περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάζει και να τους βρίζει. Κάποια στιγμή έριξε μπύρα στην Jolie και κόκκινο κρασί στα παιδιά. «Συνεχίζει να αναθεωρεί και να επαναπροσδιορίζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από έξι χρόνια προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει», λέει μια πηγή. «Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς».