Σοφία Χατζηπαντελή: "Δεν κοροϊδεύω τη Mary Vitinaros"

05.10.2022
Σοφία Χατζηπαντελή: "Δεν κοροϊδεύω τη Mary Vitinaros"
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα διαδικτυακά της σχόλια, η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη Mary Vitinaros.

"Φωτιά" στο GNTM και τους φανς του έβαλε η Σοφία Χατζηπαντελή με τα σχόλιά της σε φωτογραφίες της Mary Vitinaros, σχόλια που όπως υποστηρίζει η ίδια, σήμερα, παρερμηνεύτηκαν τελείως.

Θυμίζουμε ότι η Σοφία είχε βάλει τα γέλια κάτω από μια φωτογραφία που έδειχνε τη Mary να διδάσκει πόζες στα κορίτσια, στην πρεμιέρα της ως model instructror στο χθεσινό (4/10/2022) επεισόδιο του GNTM, αλλά και σε αναπαραγωγή του σε δικό της story.

Προφανώς δημιουργήθηκε μέγας σάλος και η Σοφία ένιωσε ότι έπρεπε να εξηγήσει τι ακριβώς εννούσε με τα γελάκια αυτά, και το έκανε μέσα από ένα νέο story στο οποί έγραφε:

"Για την ιστορία δεν κοροϊδεύω τη Mary. Είναι τόσο καυτή και δείχνει τόσο γλυκιά και θα κάνει τόσο καλό στα κορίτσια. Εγώ γελούσα με το ότι έβαλαν τα κορίτσια να ποζάρουν επάνω σε όργανα γυμναστικής... Τι στο καλό", γράφει η Σοφία και λήγει το όποιο περιστατικό με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλιστα. Το θέμα έληξε λοιπόν και η συνέχεια αναμένεται "αναίκμακτη". Για να δούμε... Προς το παρόν, ιδού μια γεύση από το επόμενο επεισόδιο όπου η Mary μαζί με τον coach Χρήστο Μπίρμπα υποδέχονται τα 21 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι, ενόψει της πρώτης διαδικασίας προς αποχώρηση.