Michelle - Barack Obama: Γιόρτασαν 30 χρόνια γάμου με δύο υπέροχες αναρτήσεις

05.10.2022
Michelle - Barack Obama: Γιόρτασαν 30 χρόνια γάμου με δύο υπέροχες αναρτήσεις
Έχουν περάσει τριάντα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν, αλλά η Michelle και ο Barack Obama είναι το ίδιο ερωτευμένοι όπως πριν από τρεις δεκαετίες.

Το πρώην προεδρικό ζεύγος γιόρτασε (και) στο Instagram τον γάμο τους και την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και είναι και οι δύο τόσο τρυφεροί όσο δεν γίνεται.

Michelle Obama: Δες τη πρώτη φορά με τα φυσικά -άφρο- μαλλιά της [photo]

Η πρώην Πρώτη Κυρία χάρισε στους followers της μια φωτογραφία δική της και του πρώην προέδρου που δείχνουν ευτυχισμένοι και χαλαροί σε μια παραλία. Στη λεζάντα γράφει: «Χρόνια πολλά στον άντρα που αγαπώ! Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια ήταν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου. Μια ζωή μαζί. Σε αγαπώ, @BarackObama!»

Ο πρόεδρος Οbama δημοσίευσε με τη σειρά του μια φωτογραφία από την εξόρμησή τους στην παραλία, όπου τους δείχνει τους δύο να κάθονται σε έναν βράχο με το κεφάλι του γερμένο στον ώμο της συζύγου του. Τα love birds φαίνονται απόλυτα ανέμελα και χαρούμενα, με τη λεζάντα του πρώην προέδρου να λέει παιχνιδιάρικα: «Μiche, μετά από τριάντα χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί φαίνεσαι ακριβώς το ίδιο και εγώ όχι. Ξέρω ότι κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα - ότι δεν θα μπορούσα να ζητήσω έναν καλύτερο σύντροφο ζωής. Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!»

Ο Obama συμβουλεύει τους άντρες: Για να παντρευτείτε πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις

Εκτός από την επέτειο-ορόσημο τους, οι Οbama γιόρτασαν επίσης την επίσημη αποκάλυψη του πορτρέτου τους στον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με το NPR, η επιστροφή τους στον Λευκό Οίκο ήταν «η πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια που ένας εν ενεργεία πρόεδρος κάλεσε πίσω την πρώην ηγεσία για την αποκάλυψη των πορτρέτων», με την τελετουργική εκδήλωση να μη λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τrump.

Στο μεταξύ, η πρώην Πρώτη Κυρία δημοσίευσε αιχμηρά σχόλια στα αποκαλυπτήρια, λέγοντας: «Αν οι δυο μας καταλήξουμε στους τοίχους της πιο διάσημης διεύθυνσης στον κόσμο, τότε και πάλι είναι τόσο σημαντικό για κάθε νέο παιδί που αμφιβάλλει για τον εαυτό του να πιστέψει ότι μπορεί και αυτό. Αυτό είναι το θέμα αυτής της χώρας».