My Big Fat Greek Wedding: Το τρίτο μέρος γυρίζεται στην Ελλάδα αυτό τον καιρό

29.06.2022
My Big Fat Greek Wedding: Το τρίτο μέρος γυρίζεται στην Ελλάδα αυτό τον καιρό
Η πρωταγωνίστρια του My Big Fat Greek Wedding, Νia Vardalos, επιβεβαίωσε εδώ και μερικές μέρες ότι το τρίτο μέρος του κλασικού rom-com έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

H Vardalos, η οποία γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία, αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα σε ένα tweet.

«Είμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του My Big Fat Greek Wedding 3 και σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αθήνα.

Η Nia Vardalos έκανε την πιο ελληνική ανάρτηση για τον κορονοϊό!

Το My Big Fat Greek Wedding 3 είχε επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει από τον Απρίλιο του 2021, ωστόσο η παραγωγή πήγε πίσω λόγω της πανδημίας.

Το σίκουελ θα είναι αφιερωμένο στον Michael Constantine, ο οποίος έπαιξε τον Gus και πέθανε τον Αύγουστο του 2021 και εκτός από τον γάμο της Τουla (Vardalos) και του Ian (John Corbett), θα έχει ως ηρωίδα και την κόρη τους, Paris.

Μετά τον θάνατο του Constantine πέρυσι, η Vardalos απέτισε φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή της και μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram με τη λεζάντα: «Μου είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να έρθει μαζί μας για την τρίτη ταινία και επιθυμία του ήταν να συνεχίσουμε. Έγραψα το σενάριο για να αντικατοπτρίζει την απόφαση του Μichael και θα κρατάω πάντα τα τελευταία του μηνύματα, ελπίζοντας ότι θα το γυρίσουμε σύντομα».

Η πρωτότυπη ταινία του 2002 έχει ως ηρωίδα την Τoula, μια ανύπαντρη γυναίκα της οποίας η ελληνική οικογένεια θέλει να παντρευτεί έναν Έλληνα, αλλά αντ' αυτού ερωτεύεται και παντρεύεται τον Αμερικανό δάσκαλο, Ιan.

Στο σίκουελ του 2016, η Τoula και ο Ian έχουν μια 17χρονη κόρη, την Paris, που μεγαλώνουν στο σπίτι που τους χάρισαν οι γονείς της, ενώ προσπαθούν να αναζωπυρώσουν τη σπίθα στο γάμο τους.

H Nia Vardalos ποζάρει ανάμεσα στους άντρες της Carrie Bradshaw - Μια φωτογραφία που πρέπει να δεις

Στην προηγούμενη ταινία η Paris (Έλενα Καμπούρη) προσκαλεί τον επί χρόνια αγαπημένο της Βennett (Alex Wolff) στον χορό αποφοίτησης. Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν η Paris θα παντρευτεί τον Bennett, το τέλος υποδηλώνει ότι είναι μια πραγματική πιθανότητα.

Το My Big Fat Greek Wedding σημείωσε τεράστια επιτυχία, αποφέροντας περισσότερα από 360 εκατομμύρια δολάρια με προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων δολαρίων και χάρισε στην Vardalos μια υποψηφιότητα για Όσκαρ σεναρίου, ενώ το σίκουελ δεν είχε πάει τόσο καλά!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του My Big Fat Greek Wedding 3 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, όμως, σήμερα, με βάση ανάρτηση της Vardalos ολοκληρώθηκε η 7η μέρα γυρισμάτων.