Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους "Πειρατές της Καραϊβικής";

29.06.2022
Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους "Πειρατές της Καραϊβικής";
Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απαντά στο πολυσυζητημένο σενάριο επιστροφής στο σετ του επιτυχημένου sequel

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί ο ισχυρισμός σχετικά με την επιστροφή του Johnny Depp στο franchise ταινιών "Pirates of the Caribbean" της Disney, με μια υποτιθέμενη συμφωνία αξίας άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού αναφέρθηκε στην αναφορά, λέγοντας ότι τέτοιοι ισχυρισμοί είναι πράγματι «ψευδείς».

Jennifer Aniston: Η εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Emmy και η συγκινητική ομιλία της για τη βράβευση του πατέρα της

Το "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", η πέμπτη ταινία στο μεγαλύτερο franchise ταινιών των "Πειρατών", κυκλοφόρησε το 2017. Κατά τη διάρκεια μιας πολυσυζητημένης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση τον Μάιο, ο Jack Whigham - ένας πράκτορας του Depp - κατέθεσε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε από την Amber Heard ήταν «εξαιρετικά επιδραστικό» στην καριέρα του ηθοποιού. Σύμφωνα με τον Whigham, μια προφορική συμφωνία σχεδόν 23 εκατομμυρίων δολαρίων σε σχέση με μια έκτη ταινία των Πειρατών έπεσε στο τραπέζι μετά τη δημοσίευση του άρθρου το 2018.

Το franchise εν τω μεταξύ, αναμένεται να συνεχιστεί. Νωρίτερα αυτό το έτος, ο παραγωγός Jerry Bruckheimer έδωσε μια ενημέρωση για δύο σενάρια που βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη, αν και σημείωσε ότι ο Depp «δεν εμπλέκεται σε αυτό το σημείο».