Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού: "Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;"

29.06.2022
Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού: "Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;"
Ο γνωστός τράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού

Εδώ και καιρό φήμες θέλουν την Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι. Πριν μερικούς μηνες, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους να κάνουν βόλτα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφίζει την εγκυμονούσα Χρύσα Μιχαλοπούλου και όλοι γελάνε

Στο πιο πρόσφατο podcast της, η ηθοποιός τον κάλεσε για να μοιραστεί τα όσα συνέβησαν στα Mad VMA αλλά και για να μιλήσει γα την προσωπική του ζωή. "Αυτά τα τραγούδια που έχει μέσα στον δίσκο σου…" είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού, με τον ίδιο να απαντά: "Τα έχω γράψει όλα για σένα αγάπη μου…".

Σχετικά με το περιστατικό βίας που συνέβη στα MAD μεταξύ του Snik και του Light, ο ίδιος είπε: "Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MadVMA22. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους. Σίγουρα οι διαφορές δεν πρέπει να λύνονται έτσι. Αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες και λες ότι είσαι τόσο μάγκας, βγες έξω από την διοργάνωση. Εκεί μέσα υπήρχαν παιδιά, γυναίκες και άνθρωποι που δεν έπρεπε να ζήσουν αυτό το καραγκιοζιλίκι. Βγες έξω και παίξε μπουνιές εκεί. Μια φορά σαν άντρας και φάει ξύλο. Όλοι έχουμε φάει ξύλο".

Σε κάποιο άλλο σημείο, ο Mente Fuerte ρωτάει την Μαρία Σολωμού: "Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;" με εκείνη να βγάζει το νερό και να κάνει βόλτες στο στούντιο.