"Απολύθηκα λόγω εγκυμοσύνης": Η αδιανόητη αποκάλυψη ηθοποιού από τις Άγριες Μέλισσες

24.05.2023
Ο Άγγελος Ανδριόπουλος ως Αλέξης Ρωστανδής στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί του εδώ η Μαρία Πετεβή ως Πηνελόπη Σεβαστού.
Ο Άγγελος Ανδριόπουλος ως Αλέξης Ρωστανδής στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί του εδώ η Μαρία Πετεβή ως Πηνελόπη Σεβαστού.
Ο λόγος για τον Άγγελο Ανδριόπουλο που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας πρώτη φορά και φαίνεται ότι το πλήρωσε (επαγγελματικά) ήδη πολύ ακριβά!

Τον Άγγελο Ανδριόπουλο τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια και τηλεοπτικά μέσα από τις συμμετοχές τους στις δημοφιλείς σειρές Άγριες Μέλισσες και Κόκκινο Ποτάμι.

Σήμερα, μέσα από μία του ανάρτηση, ήρθε ξανά στη δημοσιότητα, όμως όχι για ευχάριστο λόγο καθώς αποκάλυψε πως απολύθηκε και μάλιστα με την πιο παράλογη δικαιολογία!

"Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω... εγκυμοσύνης", ξεκινά την ανάρτησή του ο ηθοποιός εξηγώντας στη συνέχεια πως ενώ είχε κλείσει μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, ενώ έδωσε τα χέρια, δυο μήνες μετά, "ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινη σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει 'ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου'".

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επέστρεψε στο Διαφάνι, όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο


"Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..?) το καλό? Τον στόχο? μιας παράστασης...", αναρωτιέται ο Άγγελος Ανδριόπουλος και, όπως ήταν φυσικό, την ανάρτηση ακολούθησε κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους (που τον προτρέπουν να απευθυνθεί στο ΣΕΗ, σίγουροι ότι εκείνοι θα τον προστατέψουν ως οφείλουν) και όχι μόνο!

Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις!

angelos.jpg

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος και η αγαπημένη του, Βάλια Ψωμιάδη παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2022 και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 16:59