Αν δεν έχεις δει το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με τη Χαρούλα Αλεξίου, πραγματικά, χάνεις

01.12.2023
Αν δεν έχεις δει το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με τη Χαρούλα Αλεξίου, πραγματικά, χάνεις
Μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε η Χάρις Αλεξίου και απέδειξε πόσο «τεράστια» είναι. Ο Διονύσης Ατζαράκης «έγραψε» όπως πάντα. Τους αγαπάμε, και τους δυο, πολύ.

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που μοιράστηκε ο Διονύσης Ατζαράκης μέσα από τα social media του έχει γίνεi viral και δικαίως!

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος stand-up κωμικός, που μας έχει δώσει πολλές φορές υλικό για... «κλάμα», έχει ξεκινήσει μία σειρά από συνεντεύξεις τις οποίες «πειράζει» αρκετά, πάντα, βέβαια με τη βοήθεια και συμμετοχή των καλεσμένων του.

Αυτή τη φορά, απέναντι του κάθισε η Χάρις Αλεξίου και αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο «Reworks». Η σπουδαία ελληνίδα ερμηνεύτρια απέχει συνειδητά από το τραγούδι από το 2020 εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη φωνή της, όμως μετά την επιτυχία που είχε η «επιστροφή» της με το Maestro, αποφάσισε να κυκλοφορήσει αυτή τη νέα δουλειά περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια με διαφορετικό ρυθμό. Πρόκειται για 10 τραγούδια με ενδιαφέρουσες συνεργασίες μεταξύ των οποίων και το «Εσύ με Ξέρεις πιο πολύ» με τον Χρήτο Μάστορα και το «Φύγε» με τον ΛΕΞ.

Για να επανέλθουμε στο κλιπ του Ατζαράκη, όμως, απλά το παραθε΄τουμε γιατί, πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που κατάφεραν οι δυο τους! Ιδού και... στο repeat!

{https://www.facebook.com/dionysisatzarakis/videos/1845760489172750}

Οι αντιδράσεις άπειρες και μεταξύ των διασήμων που «χειροκρότησαν» κάτω από την ανάρτηση ξεχωρίζουμε το σχόλιο του Γιώργου Θεοφα΄νους που τα είπε όλα! «Αυτό θα πει STAR, να είσαι τελείως ΑΝΤΙΣΤΑΡ... ΧΑΡΟΥΛΑ μου Υποκλίνομαι!!!»

7_3.png

9_6.png

5_11.png

4_3.png

Τελευταία τροποποίηση στις 01.12.2023 - 20:30