Το GNTM... αλλιώς: Η παρωδία του τάλεντ σόου μόδας του Star από τον Διονύση Ατζαράκη τα "σπάει" [video]

15.01.2021
Το GNTM... αλλιώς: Η παρωδία του τάλεντ σόου μόδας του Star από τον Διονύση Ατζαράκη τα "σπάει" [video]
Ένα απίθανο βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες σατιρίζει τους κριτές του GNTM με τον πιο επιτυχημένο τρόπο.

Ο Διονύσης Ατζαράκης μας έχει δώσει πολύ υλικό για... "κλάμα". Από τα γέλια, εννοείται. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος stand-up κωμικός, αυτή τη φορά "έπιασε" το GNTM του STAR το οποίο και "κέντησε" αριστοτεχνικά με τη βοήθεια των συνεργατών του.

Στο βίντεο που έχει γίνει ήδη viral τον βλέπουμε στον ρόλο του Άγγελου Μπράτη, ενώ στο πλευρό του βλέπουμε την Νάντια Μπουλέ ως Βίκυ Καγιά, την Αποστολία Ζώη ως Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Ηλία Φουντούλης ως Δημήτρης Σκουλό.

Στους ρόλους των διαγωνιζομένων [που είχαν φωτογραφηθεί με το κόνσπετ "arrogant hooliganism" (δηλαδή, σας κάνουν 'ντου' συνδεσμίτες που σας κοπανάνε με καδρόνια, όπως εξήγησε ο "Άγγελος Μπράτης") ο Θωμάς Ζάμπρας και η Τζωρτζίνα Λιώση και ιδού το ΤζιΕνΤιΕμ του Διονύση Ατζαράκη:

Με την ευκαιρία, για λίγο περισσότερο γέλιο, θυμόμαστε το μία ακόμη απίστευτα επιτυχημένη παρωδία του Ατζαράκη, όταν είχε "περιλάβει" το "Δε Μπάτσελορ":