Ben Affleck - Jennifer Lopez: Η έκπληξη που ετοιμάζουν στα παιδιά τους στο νέο υπερπολυτελές σπίτι τους

05.09.2022
Ben Affleck - Jennifer Lopez: Η έκπληξη που ετοιμάζουν στα παιδιά τους στο νέο υπερπολυτελές σπίτι τους
Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Bel Air — και έχουν μια ιδιαίτερη έκπληξη για τα παιδιά τους. Το ζευγάρι φέρεται ότι θα επιτρέψει στα παιδιά του να σχεδιάσουν τα δικά τους δωμάτιά από την αρχή, κάτι που, σύμφωνα με μια πηγή του HollywoodLife, είναι ένα «διασκεδαστικό οικογενειακό project» και είναι όλοι αρκετά ενθουσιασμένοι.

Το σπίτι των 28 εκατομμυρίων δολαρίων θα είναι το σπίτι του ζευγαριού, μαζί με τα 14χρονα δίδυμα της Lopez, Emme και Maximilian και τα παιδιά του Affleck, την 16χρονη Violet, την 13χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel.

«Το σπίτι είναι μέσα σε 8 στρέμματα στο Bel Air», αναφέρει μια πηγή στο HollywoodLife. «Οι χώροι είναι σαν ένα πάρκο, η οικογένειά τους μπορεί πραγματικά να έχει ιδιωτικότητα. Και η Jennifer Garner ζει είκοσι λεπτά μακριά στο Brentwood, οπότε η τοποθεσία είναι ιδανική και με αυτόν τον τρόπο».

Τα παιδιά είναι επίσημα θετά αδέρφια αφού η Lopez και ο Affleck παντρεύτηκαν τον Ιούλιο και πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο στενή οικογένεια τώρα που μένουν όλοι μαζί — στα όμορφα νέα υπνοδωμάτιά τους.

Όλη η οικογένεια τίμησε τους νεόνυμφους αυτόν τον Αύγουστο στη δεύτερη τελετή που έγινε σε ένα κτήμα στο Riceboro της Georgia. Ο Affleck μάλιστα έκανε μια γλυκιά αναφορά στα παιδιά της Lopez, σε μια «συγκινητική ομιλία» κατά τη διάρκεια της γιορτής.

«Δήλωσε την αγάπη του για την Jennifer και τα παιδιά της και είπε ότι τα παιδιά είναι η ευλογία και το δώρο που συνέβη επειδή δεν παντρεύτηκαν νωρίτερα και αυτό είναι η απόδειξη ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Τα παιδιά έπαιξαν εξέχοντα ρόλο και στον πρώτο γάμο του ζευγαριού, με τη Lopez να γράφει στο site της ότι η παρουσία τους στην τελετή σήμαινε τόσα πολλά.

"Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλο, αλλά παντρευόμασταν και αυτά τα παιδιά φέρνοντάς τα σε μια νέα οικογένεια", περιέγραψε με συγκίνηση η Lopez τονίζοντας πως εκείνα ήταν οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους ζήτησαν να σταθούν δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή τους -και είπαν όλα Ναι! «Η αγάπη είναι ένα υπέροχο πράγμα, ίσως το καλύτερο από τα πράγματα - και αξίζει να περιμένεις».