Salma Hayek: Έγινε 56 χρονών και το γιορτάζει με ένα σέξι χορό με μπικίνι

05.09.2022
Salma Hayek: Έγινε 56 χρονών και το γιορτάζει με ένα σέξι χορό με μπικίνι
Η Salma Hayek είναι εδώ για να πει σε όλες τις γυναίκες ότι είναι υπέροχο να είσαι 56 ετών. Δεν κρύβει την ηλικία της -και δεν θα έπρεπε- γιατί είναι λόγος μόνο γιορτής.

Η διάσημη σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει απολαμβάνοντας μια μέρα στη θάλασσα. Το σκάφος στο οποίο επέβαινε διέσχιζε τα κύματα, δημιουργώντας μια φανταστική ροκ σταρ στιγμή με τον άνεμο να κυματίζει τα μακριά μαλλιά της. Η Hayek φορούσε ένα πανέμορφο κόκκινο μπικίνι που αναδείκνυε τη φυσική της κατάσταση και τις υπέροχες καμπύλες της, καθώς χόρευε στους ρυθμούς του Stevie Wonder και του «Happy Birthday». Στην λεζάντα έγραψε στα αγγλικά και στα ισπανικά: «Χρόνια πολλά για τα 56α γενέθλια μου!! #πάντα ευγνώμων».

Η Salma Hayek είπε να βγει για ένα χαλαρό δείπνο με τον Tom Cruise, αλλά η βραδιά κατέληξε τελείως... λάθος!

Η Hayek έχει μιλήσει ανοιχτά για τη γήρανση και την εμμηνόπαυση και έπεισε ακόμη και το στούντιο που γύριζε την ταινία Hitman's Wife's Bodyguard όπου πρωταγωνιστούσε, να αλλάξει στο σενάριο την ηλικία του χαρακτήρα που έπαιξε στην ταινία, ώστε αυτό το στοιχείο να ενσωματωθεί στο σενάριο. «Στην αρχή την είχαν σκεφτεί ως ένα κορίτσι στα 40 της — αλλά η αλήθεια είναι ότι είπα “γιατί 40;”. Λέω, “ας την κάνουμε μια γυναίκα στα 50 της και νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε να έχει όλη αυτή τη δράση στην ταινία ενώ περνάει την εμμηνόπαυση”», είπε στο Red Table Talk.

«Δεν με νοιάζει τίποτε»: Η Salma Hayek μιλάει για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της

Επιστρέφοντας στα γενέθλιά της, η Salma τα γιόρτασε και το βράδυ, με φίλους και, φυσικά, με τους αγαπημένους της Marriachi. Τραγούδι και χορός απευθείας από το Μεξικό για την 56χρονη σταρ που απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο και μας δίνει την απόλυτη έμπνευση. Χρόνια πολλά.