Η Amber Heard ήρθε σε συμβιβασμό με τον Johnny Depp μετά τη δικαστική τους διαμάχη

19.12.2022
Η Amber Heard ήρθε σε συμβιβασμό με τον Johnny Depp μετά τη δικαστική τους διαμάχη
Η Αμερικανίδα ηθοποιός διευθέτησε την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην συζύγου της, Johnny Depp.

Η Amber Heard διευθέτησε την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην συζύγου της, Johnny Depp. Η ηθοποιός έγραψε στο Instagram ότι είχε κάνει τη «δύσκολη» επιλογή να διευθετηθεί, προσθέτοντας ότι η απόφαση «δεν ήταν πράξη παραχώρησης».

Ο Johnny Depp aπάντησε στην έφεση της Amber Heard με αίτημα στο Εφετείο

Η ίδια και ο Depp βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο νωρίτερα αυτό το έτος, όπου οι ένορκοι άκουσαν λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Στη συνέχεια, μια κριτική επιτροπή διαπίστωσε ότι η Heard είχε δυσφημήσει τον Depp σε ένα άρθρο στο οποίο έλεγε ότι ήταν θύμα κακοποίησης. Οι όροι του διακανονισμού δεν ήταν αμέσως σαφείς.

Η Kate Moss αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε ένα διαμαντένιο κολιέ

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ηθοποιός άσκησε έφεση στην υπόθεση, ζητώντας την ανατροπή της ετυμηγορίας των ενόρκων ή μια νέα δίκη εντελώς. Αλλά στη νέα δήλωσή της, η ηθοποιός είπε ότι έκανε την επιλογή να συμβιβαστεί «έχοντας χάσει την πίστη της στο αμερικανικό νομικό σύστημα». «Ακόμη και αν η προσφυγή μου στις ΗΠΑ είναι επιτυχής, το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η επανάληψη της δίκης», είπε. «Δεν μπορώ να το περάσω».

Η τηλεοπτική δίκη των έξι εβδομάδων έγινε το επίκεντρο ενδιαφέροντος εκείνη την περίοδο. Το πρώην ζευγάρι, που χώρισε το 2017, παρουσίασε εντελώς διαφορετικές πλευρές για τη σχέση και κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για κακή συμπεριφορά και κακοποίηση. Η κριτική επιτροπή τάχθηκε κυρίως στο πλευρό του Depp - ο οποίος αρνήθηκε ότι κακοποίησε την Heard - και του επιδίκασε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.