Lionel Messi: Η αποθέωση, η άβολη στιγμή με τον Nusret και το όνειρο της Κατερίνας Καινούργιου

19.12.2022
Lionel Messi: Η αποθέωση, η άβολη στιγμή με τον Nusret και το όνειρο της Κατερίνας Καινούργιου
Στον απόηχο του χθεσινού, συγκλονιστικού, πραγματικά, τελικού του φετινού Μουντιάλ καταγράφονται και μερικά "παρατράγουδα" που το έχουν το "ζουμάκι" τους.

Με αποτέλεσμα 2-2 στον κανονικό αγώνα, 3-3 στην παράταση και 4-2 στα πέναλτι η Αργεντινή κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Κατάρ με τους δύο κορυφαίους παίκτες και των δύο ομάδων να γράφουν ιστορία.

Ο μεν Kylian Mbappe γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που έχει σκοράρει 4 γκολ σε τελικό παγκοσμίου Κυπέλλου (και μάλιστα στα 24 χρόνια του), ο δε Lionel Messi κέρδισε το μόνο έπαθλο που του έλειπε από τη συλλογή και μάλιστα στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του.

Όπως ήταν φυσικό ο κόσμος όλος ήθελε να φωτογραφηθεί με τον -δικαίως αποκαλούμενο- GOAT (Greatest Of All Times) όμως εκείνος έτρεξε πρώτα απ' όλα στην αγκαλιά της γυναίκας του, Antonela Roccuzzo και των τριών γιων τους.

Οι πανηγυρισμοί έξαλλοι, όπως είναι φυσικό κι αναμενόμενο και όλοι οι τυχεροί που βρέθηκαν στο γήπεδο ήθελαν μια φωτογραφία με τον αργεντίνο άσσο. Μεταξύ εκείνων που τα κατάφεραν ήταν και ο Nusret. Ο διάσημος Τούρκος εκκεντρικός σεφ μοιράστηκε το κοινό τους κλικ αποθεώνοντας τον Lionel Messi, όμως αμέσως μετά αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο πίσω από αυτό το κλικ και ο κόσμος γελάει ακόμη!

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι δήλωσαν ότι τους αρέσει η εν λόγω δημοσίευση, όμως ιδού μια γεύση του τι είχε προηγηθεί. Μία κάμερα βρίσκεται παντού, πλέον, και υπήρξε μια που κατέγραψε τον Salte Bae να προσπαθεί να φτάσει στον Messi, ο οποίος δε δείχνει ούτε να τον αναγνωρίζει (αλίμονο!) ούτε και να έχει διάθεση να του δώσει αυτό το φαίνεται ότι θέλει, μια κοινή πόζα δηλαδή. Προφανώς ο επίμονος σεφ τα κατάφερε, εξ ου και το ενσταντανέ, όμως η αλήθεια για το "πώς" παραμένει καταγεγραμένη!

Πρόσωπο της ημέρας ο Leo και όχι μόνο για τον Salte Bae. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν τον συνάντησε από κοντά, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της σήμερα (19/12/2022) τον είδε στον ύπνο της και μάλιστα σε ένα πολύ έντονο όνειρο.

Είδε, λοιπόν, η Κατερίνα ότι τα είχε με τον Lionel Messi, ο οποίος μάλιστα χώρισε για εκείνη και ήρθε στην Ελλάδα, νοίκιασε το σπίτι απέναντι από το δικό της για να τη βλέπει συνέχεια! Μάλιστα! Βέβαια ξέσπασε πρώτη σε γέλια η Κατερίνα -και μετά όλοι οι άλλοι- και κορόιδεψε κάπως τον εαυτό της, αλλά το όνειρο το είδα και το μοιράστηκε!

Εμείς, πάντως, θα κλείσουμε το θέμα με την ανάρτηση της Salma Hayek. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια πολύ ιδαίτερη φωτογραφία των Lionel Messi και Kylian Mpappe, οι οποίοι, για την ιστορία είναι συμπαίκτες στην Paris Saint Germain. Ιδού η όμορφη εικόνα που δε χρειάζεται ούτε επεξήγηση ούτε ερμηνεία.

Ζωή Κίττα