Tom Cruise: Λέει "ευχαριστώ" στους fans κάνοντας ελεύθερη πτώση και προκαλεί ίλιγγο -στην κυριολεξία

19.12.2022
Tom Cruise: Λέει "ευχαριστώ" στους fans κάνοντας ελεύθερη πτώση και προκαλεί ίλιγγο -στην κυριολεξία
Κάνει χρόνια μόνος του όλες τις δύσκολες σκηνές στις ταινίες δράσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί -και δεν είναι λίγες... ούτε οι ταινίες, ούτε οι επικίνδυνες σκηνές! Ο Tom Cruise μοιράζεται ένα ακραίο βίντεο στέλνοντας ένα μήνυμα στους θαυμαστές του.

Αυτή τη στιγμή γυρίζει μία ακόμη ταινία για το franchise του Mission Impossilble όμως δεν έχασε ευκαιρία να απευθυνθεί στου απανταχού φανς του Top Gun Maverick το οποίο ακόμη παρουσιάζει αυξητική ροπή ως προς τη θεαματικότητα.

"Γεια χαρά σε όλους", βλέπουμε τον 60χρονο Cruise, 60, να λέει στην αρχή του βίντεο όπου εξηγεί ότι αυτό τον καιρό βρίσκονται στη Νότια Αφρική για τα γυρίσματα των δύο μερών της ταινίας Mssion: Impossible – Dead Reckoning. "Και δεν ήθελα να τελειώσει αυτός ο χρόνος χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που πήγατε στους κινηματογράφους και στηρίξατε το Top Gun: Maverick.", συνέχισε και, απλά... πήδηξε, όμως συνέχισε τα όσα έλεγε και κατά την πτώση!

Tom Cruise: Έγραψε ιστορία με την επιστροφή του ως Maverick αλλά έγινε viral για τα... μάτια της Nicole Kidman

Ιδού ακόμη μία Mission Possible για τον ατρόμητο και αειθαλή (και λίγα λέμε) σταρ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το θάρρος και τις αντοχές του!