5 διάσημοι που έχασαν πολλά κιλά μοιράζονται τους τρόπους με τους οποίους τα κατάφεραν

25.12.2022
5 διάσημοι που έχασαν πολλά κιλά μοιράζονται τους τρόπους με τους οποίους τα κατάφεραν
Δεν χρειάζεται να είσαι φανατική της γυμναστικής για να είσαι σε φόρμα. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις μια προσπάθεια και να την τηρήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα δυνατό να διατηρήσεις μια σωστή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ειδικά αν είσαι απασχολημένη στην καθημερινότητα. Ωστόσο, οι 5 διάσημοι που θα διαβάσεις παρακάτω, βρήκαν τρόπους για να χάσουν τα παραπάνω κιλά παρά την πολυάσχολη καθημερινότητα τους. Και μάλιστα μοιράστηκαν τα μυστικά τους μήπως και μας ενθαρρύνουν στη δική μας προσπάθεια.

Adele

Η Adele ακολουθεί έναν αρκετά δραστήριο τρόπο ζωής — σηκώνει βάρη το πρωί, κάνει πεζοπορία ή ασκήσεις το απόγευμα και κάνει cardio τη νύχτα. Εξάλλου, είναι λάτρης του pilates. Η τραγουδίστρια εξομολογείται επίσης ότι το κόψιμο της ζάχαρης ήταν πιθανότατα ο λόγος που έχασε πολύ βάρος. Όπως είπε «Έπινα 10 καφέδες την ημέρα με 2 φακελλάκια ζάχαρη την κάθε φορά, οπότε έβαζα στον οργανισμό μου 20 φακελλάκια ζάχαρη».

Jonah Hill

Το βάρος είναι ένα ευαίσθητο θέμα για τον Jonah, αλλά εξακολουθεί να το συζητά μερικές φορές. Το 2011, έχασε 20 κιλά τρώγοντας σούσι. Αργότερα είδε έναν διατροφολόγο και διόρθωσε τις ανθυγιεινές συνήθειές του. Άρχισε να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη, δημητριακά ολικής αλέσεως και ούτω καθεξής. Εξάλλου, πηγαίνει για τρεξίμο και κάνει 100 push-ups κάθε μέρα.

Melissa McCarthy

Η Melissa λέει ότι η αλλαγή του τρόπου ζωής της ήταν αρκετή για να αδυνατίσει. «Απλά κάνεις μια σούπερ βαρετή ζωή. Δεν κάνεις τίποτα διασκεδαστικό και πηγαίνεις για ύπνο στις 7:30 - αυτό είναι το κόλπο». Η McCarthy είναι άνετη με το δέρμα της και δεν έχει εμμονή με τις δίαιτες ή το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά. Γνωρίζει ότι οι διακυμάνσεις του βάρους είναι φυσιολογικές και δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχεί, «Θα είμαι επάνω, θα είμαι κάτω, πιθανώς για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Chris Pratt

Ήταν πρόκληση για τον Chris να χάσει βάρος λόγω της μαγειρικής της πρώην συζύγου του. Στη συνέχεια, αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο των επιλογών του και άρχισε να γυμνάζεται - έκανε έναν συνδυασμό τρεξίματος, κολύμβησης, πυγμαχίας και kickboxing. Ο Pratt έπινε τόσο πολύ νερό που έπρεπε να πηγαίνει στο μπάνιο όλη μέρα. Έχασε 60 κιλά σε μόλις 6 μήνες.

Μια κλασική δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνη, χωρίς υδατάνθρακες και γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Drew Barrymore

Η Drew ξεκινάει πάντα τη μέρα της με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φτιάχνει τοστ με αβοκάντο και όταν τρώει με τους φίλους ή την οικογένειά της, διαλέγει αυγά ή φρούτα. Κατά καιρούς, η Drew επιτρέπει στον εαυτό της μερικά γαλλικά τοστ ή τηγανίτες. Εξάλλου, γυμνάζεται πάντα το πρωί και προσπαθεί να το τηρεί κάθε μέρα.