Η Μαίρη Συνατσάκη για τη γέννηση της κόρης της: "Μου συνέβη αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι"

18.12.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη για τη γέννηση της κόρης της: "Μου συνέβη αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι"
Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη της

Μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις πρώτες μέρες που πέρασε στο σπίτι με την κόρη της. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες και νέες μαμάδες και αφού ευχαρίστησε για τις ευχές που έλαβε, μίλησε για τα "baby blues" τονίζοντας παράλληλα τις διαφορές με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στην "Ελένη" στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης (βίντεο)

"Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία εντελώς όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα. Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου", είπε αρχικά.

Μαίρη Συνατσάκη: "Mη μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι"

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος, που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει, απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας".