Ο Ορέστης Χαλκιάς απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη φωνή του

18.12.2022
Ο Ορέστης Χαλκιάς απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη φωνή του
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Αντώνη στο "Maestro" μίλησε για όλα στο "Dot"

Ο Ορέστης Χαλικάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Dot" και μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, την προσωπική του ζωή αλλά και για το φιλί του "Αντώνη" και του "Σπύρου" στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro", όπου υποδύεται τον Αντώνη.

Maestro: Το backstage video από την πιο μαγική στιγμή του φινάλε και τα λόγια της Στεφανίας Γουλιώτη προκαλούν ρίγη συγκίνησης

Για την περίοδο που μπήκε στη δραματική σχολή είπε: "Είχα τεράστια ιδέα για τον εαυτό μου. Μου έλεγαν όλοι πόσο καλός είμαι. Σαν παιδάκι λοιπόν δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα δώσω εξετάσεις σε δραματική σχολή χωρίς να περάσω. Με το που μπήκα στη σχολή είδα τους συμμαθητές μου που ήταν αντίστοιχα καλοί με μένα, ντράπηκα, είπα ότι δεν είμαι τόσο καλός τελικά".

Μιλώντας για το "Maestro" και όσα γράφτηκαν για το casting με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο ίδιος δήλωσε: "Βλέπω κάτι δημοσιεύματα με τίτλο: "Το gay φιλί των παιδιών στο casting του "Maestro" που έκανε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να φωνάξει "Ναι!"". Τελείως το αντίθετο συνέβη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε, "Όχι παιδιά! Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό". Σοκαρίστηκε ο άνθρωπος!".

Maestro: Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς είδαν το τελευταίο επεισόδιο στο σπίτι του Παπακαλιάτη (βίντεο)

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: "Τρώμε χολή για το γεγονός ότι η σειρά μπαίνει στο Netflix. Πολλοί λένε, "σιγά το πράγμα". Ξυδάκι! Για τον ρόλο μου δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. Στην αρχή - αρχή έκανα το λάθος να μπω στο Twitter για μία και μοναδική φορά. Ένας είχε γράψει ότι σκότωσα το "I want to break free" στο πρώτο επεισόδιο. Τύπου... Άντε αγάπη μου τα λέμε! Ξέρω ότι έχω καλή φωνή, μη τρελαθούμε! Εννοείται ότι δεν είμαι ο Freddie Mercury, αλλά όχι ότι το σκότωσα. Επίσης, παίζω έναν μαθητή που τελείωσε το σχολείο και τραγουδάει το κομμάτι, δεν παίζω τον showman που μπορώ να γίνω".