Η Gwyneth Paltrow εξηγεί το γιατί είναι φίλη με όλους τους πρώην της

19.12.2022
Η Gwyneth Paltrow εξηγεί το γιατί είναι φίλη με όλους τους πρώην της
Η ιδρύτρια της εταιρείας Goop μοιράστηκε τις σκέψεις της σε μια πρόσφατη συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Instagram

Η Gwyneth Paltrow είναι πολύ cool σε ό,τι αφορά τους πρώην της και είναι ειλικρινής με τους θαυμαστές της. Η 50χρονη ιδρύτρια της Goop, έκανε αποκαλύψεις στους followers της σε μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Instagram, όταν αποκάλυψε αν εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με κάποιους πρώην συντρόφους της.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Έτσι θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι

"Πολύ. Πιστεύω πραγματικά στη συνειδητή αποσύνδεση. Όταν περνάς ουσιαστικό χρόνο με κάποιον, είναι ωραίο να μεταμορφώνεται σε φιλία. Δεν θέλω να έχω κακές σχέσεις με κανέναν, ποτέ", είπε. Σε ένα άλλο σημείο, η Paltrow απάντησε σε μια fan που τη ρώτησε αν είχε συμβουλές για το πώς να παραμείνει παραγωγική. "Είμαι βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος και νομίζω ότι αυτό έχει αντίκτυπο στο να έχεις θετική προοπτική για τη ζωή. Νομίζω ότι ο λόγος που έχω θετική προοπτική είναι επειδή προσπαθώ να έχω μια πραγματικά ισχυρή σχέση με το σώμα μου - τον εαυτό μου, τις σχέσεις μου και μια ανώτερη δύναμη. Αυτά τα τρία πράγματα κάνουν τα πάντα να ευθυγραμμίζονται και νομίζω ότι μου δίνει μια βάση της θετικότητας".

Οι πρώην της Paltrow περιλαμβάνουν τον Chris Martin (με τον οποίο έχει αποκτήσει την 18χρονη Apple Blythe και τον 16χρονο Moses) και τον Brad Pitt. Η ηθοποιός χρησιμοποιεί τη φράση "συνειδητή αποσύνδεση" εδώ και καιρό, και τη χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2014 όταν εκείνη και ο Martin ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Ενημερώθηκε για τον όρο από τον φιλόσοφο Dr. Habib Sadeghi και τη σύζυγό του Dr. Shahrzad, και σημαίνει να χωρίζεις με "ελάχιστη οξύτητα", αποκάλυψε η ηθοποιός σε μια συνέντευξη του 2015 με τον Howard Stern.

Η Jessica Biel εξηγεί το πώς κρατάει το γάμο της με τον Justin Timberlake ζωντανό

Σε ένα επεισόδιο της σειράς "Armchair Expert", η Paltrow μοιράστηκε ότι η φράση ήταν ένας "τρόπος για να παρακάμψουμε τον πόνο του διαζυγίου και να πάμε απευθείας στο σημείο όπου είμαστε φίλοι και θυμόμαστε τι αγαπούσαμε ο ένας στον άλλον και αναγνωρίζοντας ότι δημιουργήσαμε μαζί αυτά τα απίστευτα ανθρώπινα όντα. Είμαστε μια οικογένεια. Μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν είμαστε και να μισούμε ο ένας τον άλλον… ή μπορούμε να προσπαθήσουμε να το εφεύρουμε εκ νέου για τον εαυτό μας".

Η Paltrow είναι πλέον παντρεμένη με τον Brad Falchuk, τον συνδημιουργό του Glee με τον οποίο παντρεύτηκε το 2018. Και όπως αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Tonight, ο σύζυγός της δεν έχει πρόβλημα με τις φιλίες με τους πρώην της, και συγκεκριμένα αυτή που μοιράζεται ακόμα με τον Pitt.