Kate Hudson: Ξεκινάει (και) μουσική καριέρα και ήδη ετοιμάζει το πρώτο της άλμπουμ

20.12.2022
Kate Hudson: Ξεκινάει (και) μουσική καριέρα και ήδη ετοιμάζει το πρώτο της άλμπουμ
Ηθοποιός, επιχειρηματίας, μαμά τριών παιδιών, είναι μόνο μερικοί χαρακτηρισμοί που μπορούμε να δώσουμε στην Kate Hudson. Ακόμα κι έτσι, η πολυπρόσωπη σταρ εξακολουθεί να καταφέρνει να μας εκπλήσσει, όπως, για παράδειγμα, στην εμφάνισή της στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», όπου η Hudson επιβεβαίωσε ότι το πρώτο της άλμπουμ είναι επίσημα στο δρόμο του για κυκλοφορία. «Έχω κάνει δίσκο εδώ και ένα χρόνο», αποκάλυψε στην εκπομπή.

Η Hudson εξήγησε ότι η τελική απόφαση για την ηχογράφηση του άλμπουμ ήρθε στην πανδημία όταν η ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι μετάνιωσε που δεν συνέχισε το ενδιαφέρον της για τη μουσική. Μάλιστα είπε στον Fallon, «Πραγματικά γράφω. Γράφω μουσική από τα 19 μου και δεν την έχω μοιραστεί ποτέ. Και έτσι απλά σκέφτηκα ότι αν δεν το έκανα αυτό θα ήταν μια από τις μεγάλες μου τύψεις».

Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας

Αν και έγινε διάσημη από την υποκριτική, η Hudson είπε ότι η μουσική είναι ένα από τα αληθινά της πάθη. «Μου αρέσει να τραγουδάω», είπε. (Οι θαυμαστές της μπορεί ήδη να το γνωρίζουν αυτό από την ερμηνεία της στην ταινία της Sia, «Music» ή από το «7 Rings» της Ariana Grande τον περασμένο Ιανουάριο.) «Δεν έχω καμία προσδοκία. Θέλω απλώς να κυκλοφορήσω έναν δίσκο και για αυτό το κάνω».

Η Hudson προανήγγειλε το άλμπουμ ανεβάζοντας μια φωτογραφία της τον περασμένο Απρίλιο από μια πρόβα, τραγουδώντας στη σκηνή με έναν κιθαρίστα και έναν κάμεραμαν. «Επιτέλους συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα να πούμε» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, μαζί με τα hashtags: #albumincoming και #myikigai - ένας ιαπωνικός όρος για κάτι που δίνει νόημα ή σκοπό στη ζωή.

Πώς η Kate Hudson αναθερμαίνει τις φιλίες της

Από το «Tiny Dancer» που τραγουδάει στο «Almost Famous» μέχρι το αξέχαστο ντουέτο της «You're So Vain» στο «How to Lose a Guy in 10 Days», η Hudson δεν φοβήθηκε ποτέ να τραγουδήσει δημόσια. Αν και τα μουσικά της νέα επιβεβαιώθηκαν επίσημα, το άλμπουμ της δεν θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα, καθώς όπως αποκάλυψε στον Fallon, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να κυκλοφορήσει τελικά ο δίσκος μέσα στο 2023.