4 διάσημα ζευγάρια που έκαναν μαζί παιδιά μετά τον χωρισμό τους!

19.03.2022
4 διάσημα ζευγάρια που έκαναν μαζί παιδιά μετά τον χωρισμό τους!
Η ζωή δεν έχει σχέδιο. Αυτό που ίσχυε κάποτε ότι «πρώτα έρχεται η αγάπη, μετά έρχεται ο γάμος, μετά έρχεται το μωρό» δεν ισχύει πλέον στη σύγχρονη εποχή. Η αγάπη και οι σχέσεις είναι διαφορετικές με κάθε άτομο που συναντάμε στη ζωή μας. Μερικοί άνθρωποι δημιουργούν επιτυχημένες σχέσεις για όλη τους τη ζωή και μάλιστα δημιουργούν οικογένειες χωρίς να επιλέξουν να παντρευτούν και μάλιστα, μερικές φορές, ένα μωρό προηγείται από κάθε είδους δέσμευση. Άλλες φορές, μπορεί να φαίνεται ότι μια σχέση προχωρά, αλλά μετά έρχεται ένας χωρισμός. Και μετά, ένα άλλο μωρό. Με αφορμή το μωρό της Grimes και του Elon Musk το οποίο ήρθε στον κόσμο μετά τον χωρισμό τους, βρήκαμε άλλες 3 περιπτώσεις ζευγαριών που έκαναν μωρό ενώ είχαν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Grimes και Elon Musk

Η Grimes και ο Elon Musk ήταν ένα από τα πιο απροσδόκητα ζευγάρια της περασμένης δεκαετίας, αφού σόκαραν τους πάντες όταν ανακοίνωσαν ότι άρχισαν να βγαίνουν το 2018. Το 2020, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο με το όνομα X Æ A-12, 1. Το 2021, το ζευγάρι χώρισε αλλά τάραξε ξανά τον κόσμο όταν ανακοίνωσε ότι απέκτησε μια κόρη τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης, που πήρε το όνομα Exa Dark Sideræl.

Megan Fox και Brian Austin Green

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green ήταν μαζί από το 2006 έως το 2015, καλωσορίζοντας τους δύο γιους τους τον 9χρονο Noah Shannon και τον 7χρονο Bodhi Ransom. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους το 2015, κυκλοφόρησε η είδηση ότι περίμεναν ένα τρίτο παιδί. Μετά από μερικούς μήνες, ξαναβρέθηκαν μαζί και καλωσόρισαν στον κόσμο τον 5χρονο Journey River, προτού χωρίσουν τελικά το 2021.

Denise Richards και Charlie Sheen

Η Denise Richards και ο Charlie Sheen ήταν μαζί από το 2001 έως τις αρχές του 2005. Το 2004, υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη, την 18 ετών σήμερα Sam, και ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους την 16χρονη πλέον Lola, η Richards υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Sheen. Αργότερα η Richards υιοθέτησε την Εloise που είναι σήμερα 10 ετών.

Scott Disick και Kourtney Kardashian

Η σχέση του Scott Disick και της Kourtney Kardashian ήταν αρκετά ταραχώδης, όπως πολλοί θυμούνται. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά, τα οποία ονομάζονται Mason, Penelope, και Reign. Οι ηλικίες τους είναι 12, 9 και 7 ετών. Συχνά χώριζαν και τα έβρισκαν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, χώριζαν αμέσως πριν γεννήσουν και τα έβρισκαν πάλι πριν γεννήσουν. Γινόταν ένα μπέρδεμα για να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά τελικά χώρισαν το 2020.