Goldie Hawn - Kate Hudson: Νέο κοινό project για τις αγαπημένες μας μαμά και κόρη

17.03.2022
Goldie Hawn - Kate Hudson: Νέο κοινό project για τις αγαπημένες μας μαμά και κόρη
Οι δύο διάσημες κυρίες πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του οίκου γυναικείων υποδημάτων Stuart Weitzman για την Άνοιξη 2022, η οποία έχει τον τίτλο Live Every Moment, αποτελώντας το τέλειο θέμα για ένα δίδυμο μητέρας-κόρης. Το χαρούμενο ζευγάρι δεν επιδεικνύει μόνο λαμπερά παπούτσια για την επερχόμενη σεζόν, αλλά μας δείχνει και πόσο καλή είναι η σχέση τους .

Το διαφημιστικό βίντεο τις δείχνει να αγκαλιάζονται και να γελάνε επιβεβαιώνοντας (για πολλοστή φορά) πόσο καλά περνάνε μαζί. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία που έχει περάσει η Hawn στην κόρη της και δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή τους εμφάνιση, αλλά και αυτός ο άψογος κωμικός συγχρονισμός. Αναρωτιόμαστε γιατί αυτές οι δύο δεν έχουν κάνει ακόμα μια κωμωδία μητέρας-κόρης. Και πρέπει να το κάνουν, σωστά;

Η Hudson πλέκει συχνά το εγκώμιο της μητέρας της, εξηγώντας πόσο τυχερή είναι που είχε την Hawn ως μητέρα επειδή καλλιέργησε τόσες πολλές πλευρές της. «Όπως κάθε μητέρα, η μητέρα σου είναι το θεμέλιο σου, καλό ή κακό, για το ποια είσαι και τι έχεις γίνει», εξήγησε η 42χρονη ηθοποιός στο WWD.

«Ειδικά ως κορίτσι, το πώς βλέπεις τη μητέρα σου και πώς ξεχωρίζεις ως προσωπικότητα, είναι δύο πολύ σημαντικά μέρη της μητρότητας και αυτής της σχέσης μητέρας-κόρης. Είμαι αρκετά τυχερή που έχω μια μητέρα που μου επέτρεψε να κάνω και τα δύο — να την αγκαλιάσω και να ξεχωρίσω. Όταν το έχεις αυτό, νομίζω ότι δημιουργεί έναν πραγματικά ισχυρό δεσμό και αμοιβαίο σεβασμό».

Η Goldie Hawn να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την 3χρονη εγγονή της - Ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Είναι μια σχέση που ήταν δυνατή από τότε που ήταν μικρό κορίτσι και η Hudson έχει την τιμή να μπορεί να συνεργαστεί με την εμβληματική μητέρα της τώρα ως ενήλικας. «Είναι το νούμερο ένα μου, οπότε όποτε μπορώ να κάνω οτιδήποτε με τη μαμά μου, το διασκεδάζω».