Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη ελληνίδα τραγουδίστρια που φωτογραφίζεται για το "V Magazine"

16.03.2022
Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη ελληνίδα τραγουδίστρια που φωτογραφίζεται για το "V Magazine"
Δες τις φωτογραφίες

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό περιοδικό "V Magazine" και έγινε η ελληνίδα τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στις σελίδες του δημοφιλούς περιοδικού. Η γνωστή star παραχώρησε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε από τον γνωστό φωτογράφο Alvaro Beamud Cortes.

Ο Γιώργος Καράβας έβαψε τα μαλλιά του - Πώς σου φαίνεται το νέο λουκ;

Η λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram γράφει:

«Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια», λέει η Φουρέιρα. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά γεννήθηκα για να το κάνω. Είχα αυτό το ένστικτο». Γνωστή για τα βροντερά της electro-pop τραγούδια από την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή, η καλλιτέχνιδα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ελλάδα για το 2021 έχει ήδη μοιραστεί την καλλιτεχνική της δουλειά με ένα παγκόσμιο κοινό – συνεργαζόμενη με τον Snoop Dogg πριν από μερικά χρόνια και μοιράζοντας τη σκηνή με τη Madonna το 2019. Τώρα, όμως, η 34χρονη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην παγκόσμια κυριαρχία.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει βρεθεί στην κορυφή των charts σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με επιτυχίες όπως τα «Fuego», «El Ritmo Psicodélico» και «Tomame». Εκτός αυτού, πρόκειται να εμφανιστεί στη συναυλία του Maluma στις 18 Μαρτίου.

Τον περασμένο Απρίλιο, έγινε η πρώτη τραγουδίστρια από την Ελλάδα που εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης, καθώς ήταν η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.