Θοδωρής Μαραντίνης: "Ξεπέρασα τα όριά μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Επισκίασε την καριέρα μου"

16.03.2022
Θοδωρής Μαραντίνης: "Ξεπέρασα τα όριά μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Επισκίασε την καριέρα μου"
Όσα είπε ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι του Youtuber μιλώντας για τα πάντα, όπως την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, η σχέση με την οποία έλαβε υπερέκθεση αλλά και επισκίασε την καριέρα του.

"Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κακό παρελθόν, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο"

"Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας. Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο" είπε αρχικά.

Κατερίνα Καραβάτου: "Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κάναμε αυτά τα πράγματα τότε - Έχουμε κάνει χοντράδες"

"Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή", πρόσθεσε ο ίδιος.

Δες το βίντεο εδώ: