Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου δεν θέλουν να παντρευτούν και υπάρχει λόγος σοβαρός

16.03.2022
Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου δεν θέλουν να παντρευτούν και υπάρχει λόγος σοβαρός
Στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε ο δημοφιλής Έλληνας μουσικός και προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις -κυρίως για τις γυναίκες της ζωής του, τη σύντροφό του και την κόρη τους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και η ιστορία τους πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Λίγο πριν καθίσει στην καρέκλα του κριτή του νέου X Factor, ο Μιχάλης θυμάται πως ήταν σε αυτό το τάλεντ σόου που είδε πρώτη φορά την Ήβη. Βέβαια τότε εκείνη ήταν μαθήτρια και δεν είχε συμβεί κάτι μεταξύ τους. Η σχέση τους ξεκίνησε χρόνια μετά, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια όμως παντρεμένοι δεν είναι -και ούτε πρόκειται, όπως ξεκαθάρισε επίσης. «Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι», είπε ο Μιχάλης και εμείς απλά απαντάμε "Respect".

Φυσικά η συζήτηση έφτασε και στην κόρη του ζεύγους, την τεσσάρων ετών Ανατολή που ήταν τελείως συνειδητοποιημένη απόφαση και για τους δυο.

«Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ανατολή κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τους single