Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στόλισε το δέντρο της με την Κατερίνα Χέλμη

05.12.2021
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στόλισε το δέντρο της με την Κατερίνα Χέλμη
Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται μια στενή φιλική σχέση.

Πρώτο Σαββατοκύριακό του Δεκεμβρίου και τα περισσότερα σπίτια ντύθηκαν στα γιορτινά. Τα social media έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις εστιάζοντας στην κουζίνα και τις γιορτινές συνταγές ή, φυσικά, στον στολισμό.

Η ανάρτηση που ξεχωρίζουμε σήμερα είναι αυτή της Ευδοκίας Ρουμελιώτη η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία του πανέμορφου χριστουγεννιάτικου δέντρου της και της ίδιας να ποζάρει δίπλα του, αγκαλιά με την Κατερίνα Χέλμη.

«Και φετος στολίσαμε το δέντρο μας με την αγαπημένη μου φίλη Κατερινα Χέλμη !!!!Χρονια πολλά πολλά και χρόνια όμορφα για όλους μας !!!!!», γράφει η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ιδού η ανάρτησή της:

Οι δύο ηθοποιοί, προφανώς, μοιράζονται μια στενή φιλία και περνούν αυτές τις γιορτινές μέρες μαζί, όπως κάθε χρόνο καθώς φαίνεται ότι ο κοινός στολισμός του δέντρου αποτελεί μια μία παράδοση.

Ιδού η ανάρτηση που είχε κάνει πέρσι τέτοιον καιρό η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Κατερίνα Χέλμη είναι μία σπουδαία ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Μάλιστα, η εμφάνιση της στη βραβευμένη ταινία, "Κόκκινα φανάρια" [φωτό κάτω] ήταν από τις καλύτερες και σημαντικότερες στην καριερα της. Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια η Χέλμη απέχει απο τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας πλέον επιλεκτικές εμφανίσεις.

%PHOTO3%