Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα: Η πρώτη φωτογραφία με το κοριτσάκι που υιοθέτησε

04.12.2021
Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα: Η πρώτη φωτογραφία με το κοριτσάκι που υιοθέτησε
Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύζυγός της βρίσκονται στη Σιέρα Λεόνε και κρατούν αγκαλιά την Εύα τους.

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον επί ενάμιση χρόνο (τότε) σύντροφό της, νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιούνιο και τώρα η ευτυχία τους συμποληρώθηκε με την άφιξη της κόρης τους.

Πριν από λίγες μέρες, η συμπαθέστατη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ελένη" και μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη μητρότητα. "Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και η πρώτη μου επιλογή" είπε τότε η Ευγενία Δημητροπούλου τονίζοντας ότι για εκείνη δεν έχει καμία διαφορά το αν γεννά μια γυναίκα το παιδί της ή όχι. Την ώρα που έλεγε αυτά, η ηθοποιός ήταν, προφανώς, στα τελευταία στάδια της υιοθεσίας της κόρης τους, την οποία παρουσίασε μέσω social media σήμερα, ως εξής:

Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸

Οι ευχές κάτω από τη γλυκύτατη ανάρτηση ήρθαν -και έρχονται ακόμη- σωρηδόν και το βλέμα της ευτυχισμένης, νέας μαμάς τα λέει όλα!

Μιλώντας στο womenonly.gr τον περασμένο Μάρτιο, η Ευγενία Δημητροπούλου είχε απαντήσει μεταξύ άλλων σε ερώτηση της Νικολέτας Μακρή σχετικά με το αν την καταπιέζει που δεν μπορεί να είναι με τον σύντροφό της όπως θα ήθελε, λόγω του ότι φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

Δεν καταπιέζομαι ιδιαίτερα. Ζω κανονικά τη ζωή μου, απλά δεν τροφοδοτώ καθόλου το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δεν θα αντιδράσω δηλαδή αν κάτι γραφτεί ή δεν θα πυροδοτήσω μια κατάσταση δίνοντας απαντήσεις. Οπότε προσπαθώ με αυτό τον τρόπο να το κρατάω όσο λιγότερο γνωστό γίνεται. Αλλά είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, το ζω όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι και έπειτα δεν είμαι και κάποια που με κυνηγάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην ίδια συνέντευξη είχε ζητήσει να κρατήσει για τον εαυτό της την απάντηση σε ερώτηση σχετικά με τον γάμο ενώ τόνισε ότι περισσότερο την ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας, όχι ο γάμος σαν γάμος. Οκτώ μήνες μετά Ευγενία Δημητροπούλου έχει ήδη δημιουργήσει την οικογένειά της και δηλώνει πανευτυχής! Συγχαρητήρια!