Το ελληνικό Πάσχα της Heidi Klum: Το βίντεο με τα κόκκινα αβγά

17.04.2023
Το ελληνικό Πάσχα της Heidi Klum: Το βίντεο με τα κόκκινα αβγά
Γιόρτασε και το ορθόδοξο Πάσχα η Heidi Klum τιμώντας, μάλιστα, και όλα τα έθιμα όπως πρέπει.

Λατρεύει την Ελλάδα η γερμανίδα καλλονή και έχει επισκεφτεί τη χώρα μας πολλές φορές. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν βρίσκεται εδώ και τώρα ή αν βρίσκεται σε κάποιο ελληνικό σπίτι στο Hollywood, το σίγουρο είναι πως γιόρτασε τη μεγάλη γιορτή με την οικογένειά της και το instagram της γέμισε ελληνικές σημαίες και... κόκκινα αβγά.

Nia Vardalos, Rita Wilson, Tom Hanks: Το ελληνικό Πάσχα του Χόλιγουντ

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε η Heidi μιλούν από μόνα τους. Ηλιόλουστος καιρός, φίλοι, γέλια, χαρές και η Heidi κερδίζει στο σπάσιμο των κόκκινων αβγών ενώ ποζάρει παντού με φόντο την ελληνική σημαία.

heidi-klum-2.jpg

{https://www.instagram.com/p/CrHqgPLLsqC/}

Πριν από μερικές μέρες η Klum είχε μοιραστεί εικόνες από το πώς γιόρτασαν το καθολικό Πάσχα με τα παιδιά της τα οποία επιδόθηκαν στο κυνήγι των πασχαλιάτικων αβγών κατά το έθιμο.

{https://www.instagram.com/reel/Cq0tBl9JIo0/}

Heidi Klum: Ποζάρει μπροστά στην ελληνική σημαία και μας κάνει την καλύτερη διαφήμιση παγκοσμίως

Η Heidi Κlum έχει τέσσερα παιδιά. Έμεινε έγκυος στη μεγαλύτερη, κόρη της Leni που σήμερα είναι 19 ετών, λίγο πριν χωρίσει με τον Flavio Briatore, το 2004. Αμέσως μετά γνώρισε τον Seal, ο οποίος ήταν δίπλα στην Klum όταν γέννησε. Ένα χρόνο αργότερα, το 2005, οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τους γιους τους Henry και Johan που είναι σήμερα 17 και 15 αντίστοιχα και την Lou που είναι 14. Το ζευγάρι χώρισε το 2014 και εκείνη παντρεύτηκε ξανά. Το 2019 ντύθηκε ξανά νύφη στο πλευρό του Tom Kaulitz και δεν απέκλησε να κάνει και ένα πέμπτο παιδί!

Η Heidi Klum λέει "Καλημέρα" στα ελληνικά με τον πιο σέξι τρόπο

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2023 - 11:30