Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε αποδεικνύει πόσο μοιάζουν με την κόρη της

24.09.2021
Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε αποδεικνύει πόσο μοιάζουν με την κόρη της
"Φτυστή" η Αμαλία, γράφει ο κόσμος στα σχόλια. Και ναι, κάπως έτσι είναι.

Πανετυχής μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται συχνά κομμάτια της προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα αποφάσισε να κοινοποιήσει μια παλιά της φωτογραφία, που όπως εξήγησε στη λεζάντα, βρήκε ο καλός της φίλος, Άρης Καβατζίκης. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Τζένη σε πολύ νεαρή ηλικία, προφανώς, στα πρώτα βήματα της καριέρας της στο modeling και η σκέψη του πόσο πολύ μοιάζει με την κόρη της, Αμαλία, είναι αυθόρμητη. Ποια είναι ποια, λοιπόν;

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίες του σπιτιού της στην Πάτμο

Πολύτεκνη μητέρα

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ένα με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι σήμερα 24 ετών, η Αλεξάνδρα 22, ο Μάξιμος 14 και ο βενιαμίν, Παναγιώτης Αντώνης ενάμιση.

Ο γάμος με τον Πέτρο Κωστόπουλο

22 Ιουνίου του 1996 και ο γάμος του αμετανόητου εργένη Πέτου Κωστόπουλου με την εκρηκτική Σταρ Ελλάς, Τζένη Μπαλατσινού, στη Μύκονο μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εποχής. Εκείνος ήταν 42 ετών και εκείνη 26. 18 χρόνια και τρία παιδιά μετά, η ανακοίνωση για το διαζύγιο ήρθε και πάλι από τη Μύκονο στις 5 Ιουλίου 2014. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα -εντός και εκτός γάμου- όμως τελικά, φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να τη φέρουν σε ένα πολύ πολιτισμένο επίπεδο.

Πέτρος Κωστόπουλος: Δες τον στα 20 με χαίτη [photo]

Ο γάμος με τον Βασίλη Κικίλια

Έπειτα από σχέση δυο χρόνων και έναν σύντομο χωρισμό η η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό στις 16 Ιουνίου 2019 και ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 γεννήθηκε ο γιος τους. Η ελληνίδα παρουσιάστρια έχει εκφράσει επανειλημμένα την ευγνωμοσύνη της για την άφιξη αυτού του μωρού .