Τα πραγματικά ονόματα 7 διάσημων σταρ και μερικά μυστικά πίσω από τις αλλαγές

25.09.2021
Τα πραγματικά ονόματα 7 διάσημων σταρ και μερικά μυστικά πίσω από τις αλλαγές
Επειδή μια περιέργεια την έχουμε όταν πρόκειται για τους αγαπημένους μας σταρ θελήσαμε να μάθουμε ποια είναι τα πραγματικά ονόματα κάποιων από αυτών των εξαιρετικά διάσημων ανθρώπων. Μάθαμε επίσης μερικές διασκεδαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τις μοιραστούμε μαζί σου.

Ashton Kutcher — Chris Kutcher

Το πραγματικό όνομα του ηθοποιού είναι Christopher Ashton Kutcher και όλοι οι συγγενείς του Ashton από την πατρίδα του, τον αποκαλούν Chris. Η σύζυγός του Mila Kunis είπε επίσης ότι όταν πηγαίνουν στη γενέτειρά του, τον αποκαλεί επίσης Chris. Αλλά όταν επιστρέφουν στην Καλιφόρνια, σταματά να αντιδρά στο Chris και η Μila τον φωνάζει ξανά Αshton.

Michael Caine - Maurice Joseph Micklewhite

Ο Michael Caine έπρεπε να εγκαταλείψει το πραγματικό του όνομα επειδή έγινε πολύ διάσημος με το καλλιτεχνικό του όνομα. Όταν έδωσε την ταυτότητά του σε φύλακες σε ένα αεροδρόμιο, μπερδεύτηκαν ότι ο ηθοποιός που τον γνώριζαν ως Michael Caine, είχε το πραγματικό όνομα: Maurice Joseph Micklewhite. Έτσι, τον κράτησαν εκεί για άλλη μια ώρα μέχρι να εξακριβώσουν την ταυτότητά του.

Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου και θα τον αισθανθούν όλα τα ζώδια

Cher - Cherilyn Sarkisian

Η Cher έχει αρμενικές ρίζες. Έχει ενδιαφέρον ότι όταν ήταν νέα, δεν ήξερε ότι ήταν ταλαντούχα και δεν πίστευε ότι ήταν ελκυστική. Ήθελε όμως να γίνει διάσημη ό, τι και να γινόταν.

Olivia Colman - Sarah Caroline Sinclair

Όταν η Sarah Colman άρχισε να εμφανίζεται σε ταινίες, αντιμετώπισε το πρόβλημα που έχουν πολλοί άλλοι ηθοποιοί - υπήρχε μια άλλη ηθοποιός με το ίδιο όνομα. Στη συνέχεια, αποφάσισε να πάρει το όνομα της καλύτερης φίλης της στο κολέγιο - Olivia. Και Sinclair είναι το επίθετο του συζύγου της. Αλλά οι φίλοι της δεν την φωνάζουν Olivia ή Sarah, την αποκαλούν Colly καθώς είναι το παλιό της ψευδώνυμο.

Sting - Gordon Matthew Thomas Sumner

Ο Gordon πήρε το παρατσούκλι του μετά από τη συνήθειά του να φορά ένα μαυροκίτρινο πουλόβερ που τον έκανε να μοιάζει με σφήκα. Ο τραγουδιστής λέει ότι ακόμη και η μητέρα του τον αποκαλεί Sting.

Bruce Lee-Lee Jun-fan

Ο Αμερικανός ηθοποιός από το Χονγκ Κονγκ, Lee Jun-fan, γνωστός και ως Bruce Lee, ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες όταν ήταν μωρό χάρη στον πατέρα του. Σε ηλικία των 18, είχε ήδη εμφανιστεί σε 20 ταινίες. Πιστεύεται ότι το αμερικανικό όνομα Bruce του δόθηκε από γιατρό όταν γεννήθηκε.

13 διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία

Jason Momoa - Joseph Jason Namakaeha Momoa

Αυτό είναι το πλήρες όνομα του διάσημου ηθοποιού (ω, ναι!) του οποίου ο πατέρας είναι από τη Χαβάη. Το 1998 ο Momoa ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, όταν τον ανακάλυψε ο διεθνής σχεδιαστής μόδας Takeo Kobayashi. Το Namakaeha είναι Χαβανέζικο και σημαίνει «αυτός που βλέπει τα πάντα».