Victoria Beckham: Αποκάλυψε ότι ο David Beckham είναι η πηγή έμπνευσης της για τη νέα της συλλογή γυναικείων ρούχων!

24.09.2021
Victoria Beckham: Αποκάλυψε ότι ο David Beckham είναι η πηγή έμπνευσης της για τη νέα της συλλογή γυναικείων ρούχων!
Ο έρωτας πίσω από την έμπνευση για την Posh, λοιπόν!

Η Victoria Beckham μας εμπνέει εδώ και δεκαετίες με τις επιλογές της στη μόδα. Από τις μέρες της ως Posh Spice μέχρι την κυριαρχία της ως «Βασίλισσα των WAGs», το στυλ της Victoria συνέχισε να εξελίσσεται, με αποκορύφωμα την ίδρυση του ομώνυμoυ fashion label το 2008. Αλλά ακόμη και ένας θρύλος όπως η Victoria πρέπει να εμπνευστεί από κάπου, σωστά; Λοιπόν, όπως αποδεικνύεται η μούσα εμπνεύστηκε για την τελευταία της συλλογή από κάποιο πολύ κοντινό πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Victoria Beckham: Αυτό είναι το μυστικό της για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Μιλώντας στον κριτικό μόδας της Vogue, Anders Christian Madsen, η Victoria αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα ο σύζυγός της David είναι αυτός που θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

«Ο David ντύνεται πάντα όμορφα. Πάντα κάνει μια προσπάθεια», δήλωσε στον Madsen το πρώην Spice Girl. «Όταν κάνουμε διακοπές στην Ευρώπη, έχει ένα πολύ μαζεμένο look και θέλω να φορέσω και εγώ αυτά τα κομμάτια. Έχουμε μια κοινή βαλίτσα».

To να αντλεί έμπνευση από τα ανδρικά ρούχα δεν είναι κάτι νέο για τη Victoria, αλλά φαίνεται ότι ο David είχε ιδιαίτερη επιρροή στα σχέδια SS22.

«Τα oversized πουκάμισα chambray είναι αυτά που χαρακτηρίζουν αρκετά τον David, με ένα φαρδύ παντελόνι και μια όμορφη ζώνη. Θέλεις να γίνεις αυτό το άτομο», είπε.

Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"

Με το λανσάρισμα της συλλογής ρούχων της Victoria SS22 ήρθαν πολλά συγχαρητήρια μηνύματα – ανάμεσα σε αυτά ένα από τη «μούσα» της. Ο πάντα υποστηρικτικός σύζυγος της έγραψε στα social media για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν για τη γυναίκα του και τη νέα σειρά της.

Σε μια ανάρτηση στο story του στο Instagram, μοιράστηκε μια εικόνα της Victoria με τη λεζάντα: «Τόσο περήφανος όπως πάντα. Άλλη μια καταπληκτική συλλογή @victoriabeckham».

Εκτός από αυτό το γλυκό μήνυμα, ανέβασε επίσης μερικές φωτογραφίες από τα αγαπημένα του κομμάτια μετά τo λανσάρισμά της νέας σειράς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα ζευγάρι που θα αποτελεί πάντα το παράδειγμα της σχέσης και του στυλ για εμάς.