Spencer: H Kristen Stewart είναι η πριγκίπισσα Diana - Το επίσημο trailer της ταινίας μολις κυκλοφόρησε [video]

23.09.2021
Spencer: H Kristen Stewart είναι η πριγκίπισσα Diana - Το επίσημο trailer της ταινίας μολις κυκλοφόρησε [video]
Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Bella στο Franchise του Twilight κέρδισε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στο φεστιβάλ της Βενετίας όπου προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία.

Δύο εβδομάδες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Spencer βλέπουμε πρώτη φορά το ολοκληρωμένο trailer της και τα όσα είχαμε νιώσει από το πρώτο teaser που είχαμε δει πριν από λίγο καιρό, επιβεβαιώθηκαν περίτρανα.

Η Kristen είναι η Diana

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Kristen Stewart η οποία εντυπωσίασε, βγάζοντας τον Pablo Larraín παραπάνω από ασπροπρόσωπο για την επιλογή του.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος έχει υπογράψει και τις Jackie και Neruda για τη Jackie Kennedy και τον Pablo Neruda, αντίστοιχα είχε υπερασπιστεί την επιλογή της Stewart με πολύ ξεκάθαρα λόγια.

«Η Kristen είναι μια από τις σπουδαίες ηθοποιούς σήμερα», δήλωσε ο Larraín νωρίτερα φέτος στο Deadline για τη Stewart. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι και πολύ μυστηριώδης και πολύ εύθραυστη και τελικά πολύ δυνατή, κάτι που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να τη σκεφτώ. Νομίζω ότι θα κάνει κάτι εκπληκτικό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είναι αυτή η δύναμη της φύσης».

Kristen Stewart: Διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ Βενετίας για τον ρόλο της ως Diana στην ταινία Spencer

Η υπόθεση

Το Spencer επικεντρώνεται στο σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων το 1992 στο Sandringham Estate της βασιλικής οικογένειας, όταν η πριγκίπισσα Diana συνειδητοποιεί ότι ο γάμος της με τον Κάρολο τελείωσε. Η Stewart αποδίδει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η πριγκίπισσα εκείνη τη περίοδο με "αριστουργηματικό τρόπο" έγραψαν οι κριτικοί.

Μία δόση από το τι θα δούμε παίρνουμε από το trailer.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου