Ο John Stamos έγινε 60 ετών και η σύζυγός του, απλά, απορεί - Κι εμείς το ίδιο

25.08.2023
Ο John Stamos έγινε 60 ετών και η σύζυγός του, απλά, απορεί - Κι εμείς το ίδιο
Μα τι πίνει και δεν μας δίνει; Ο John Stamos, λέει, έγινε 60 ετών! Αδύνατον! Μα τι γονίδια είναι αυτά; Να' ναι καλά ο άνθρωπος!

Μιλούσαμε πρόσφατα για τον Brad Pitt ως φαινόμενο καθώς στα 59 του χρόνια, δείχνει πιο όμορφος από ποτέ ενώ, πράγματι, δείχνει νεότερος από ό,τι έδειχνε πριν από μερικά χρόνια.

Και τώρα έχουμε το φαινόμενο John Stamos, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είναι μεγαλύτερος από τον Pitt κατά τέσσερις μήνες.

Ο συμπαθέστατος ελληνικής καταγωγής ηθοποιός μοιάζει να έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον χρόνο, σχέσεις που συνοψίζονται στην ατάκα «Μακριά κι αγαπημένοι». Κυριολεκτικά δεν φαίνεται να τον αγγίζει η μέρα που περνά!

Στις 19 Αυγούστου 2023, ο Stamos έγινε 60 ετών και τα γενέθλιά του τον βρήκαν ακριβώς εκεί που θα ήθελε να είναι, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα πλάι στο βίντεο που μοιράστηκε για τη μέρα.

Μαζί του στο βίντεο ο γιος του, στον οποίο έχει δώσει το όνομα του Έλληνα πατέρα του, Billy (Βασίλης, ελληνιστί) ο οποίος γεννήθηκε το 2018 και του έχει αλλάξει τη ζωή.

{https://www.instagram.com/p/CwIvlG2JgYQ/}

Για τη μέρα αυτή, ο ηθοποιός μοιράστηκε και μία φωτογραφία που όπως μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί, προκάλεσε χαμό!

Ο John ποζάρει ολόγυμνος κάνοντας ντους και η σύζυγός του κάνει το κλικ, όσο πιο διακριτικά γίνεται. «Η άλλη πλευρά των 60», γράφει στη λεζάντα ο Stamos και άρχισαν οι... λιποθυμίες!

{https://www.instagram.com/p/CwTVCGLsx-9/}

Και βέβαια είχαμε και μια ανάλογη ανα΄ρτηση από τη σύζυγο του John, Caitlin McHugh. H 37χρονη ηθοποιός καμαρώνει για τον άντρα της και αρχικά απορεί: «Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτός ο άντρας είναι 60 ετών; Το μόνο πράγμα που δείχνει την ηλικία του είναι η σοφία του και η τε΄ραστια λίστα με κατορθώματα», γράφει η ερωτευμένη Caitlyn εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που εκείνος μοιράζεται την ιστορία του, τις σκέψεις του, την καρδιά και την ψυχή του με όλους εμάς, στη βιογραφία του που θα εκδοθεί τον Οκτώβριο.

{https://www.instagram.com/p/CwHjH2boAPn/}

John Stamos: Περήφανος ως Έλλην καμαρώνει για το νέο του όνειρο που πραγματοποιήθηκε

«If you would have told me» θα έχει τίτλο το βιβλίο του Stamos και θα περιλαμβάνει πολλά σημεία τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική του ζωή.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 17:30