Miley Cyrus - Diane Keaton: Το νέο τραγούδι και η αναπάντεχη φιλία που μας έχει συγκινήσει

26.08.2023
Miley Cyrus - Diane Keaton: Το νέο τραγούδι και η αναπάντεχη φιλία που μας έχει συγκινήσει
Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο single της Miley Cyrus έληξε χθες και το Used To Be Young κυκλοφόρησε με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της ούτε με την κυκλοφορία αυτή καθαυτή, ούτε με την αντίδραση της Diane Keaton που φαίνεται ότι είναι η Νο1 θαυμάστριά της.

Η Miley Cyrus προετοίμαζε τους φανς της καιρό τώρα και να που ήρθε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια. Πρώτα παρουσίασε στους στίχους, που όπως αποκάλυψε γράφτηκαν πριν από δυο χρόνια, σε μια περίοδο που ένιωθε παρεξηγημένη από τον κόσμο.

«Πέρασα τους τελευταίους 18 μήνες ζωγραφίζοντας μια ηχητική εικόνα της προοπτικής μου για να μοιραστώ μαζί σας», γράφει στη λεζάντα με την οποία τους συ΄νοδευσε εξηγώντας πως παρόλο που ήρθε η ώρα για το τραγούδι να κυκλοφορήσει, νιώθει πως αν συνέχιζε θα μπορούσε να το τελειοποιεί επ' αόριστον.

Lady Gaga ή Miley Cyrus; Το βίντεο που μπέρδεψε τους followers

«Παρόλο που η δουλειά μου τελείωσε, το τραγούδι θα συνεχίσει να γράφεται κάθε μέρα», λέει η Miley προσθέτοντας πως «το γεγονός ότι είναι ημιτελές αποτελεί κομμάτι της ομορφιάς του. Έτσι είναι και η ζωή μου αυτή τη στιγμή... Ημιτελής κι όμως ολοκληρωμένη»

{https://www.instagram.com/p/CwQLWEzLGFB/?img_index=1}

Και μετά, ήρθε η ώρα να ακούσουμε κομμάτι από το τραγου΄δι.

«Αυτό το τραγούδι τιμά αυτό που ήμασταν, αγαπά αυτό που είμαστε και γιορτάζει αυτό που θα γίνουμε. Νιώθω περήφανη όταν σκέφτομαι το παρελθόν μου και γεμάτη χαρά όταν σκέφτομαι το μέλλον. Είμαι ευγνώμων στους πιστούς θαυμαστές που κάνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα κα΄θε μέρα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη σταθερότητα της υποστήριξή σας. Αυτό το τραγούδι είναι για εσάς», γράφει η Miley και ιδού μια πρώτη (γερή) γεύση!

Φορώντας στολή Mini Mouse, σαφέστατη αναφορά στα χρόνια της Disney από ο΄που ξεκίνησε, και με δάκρυα στα μάτια η Miley τραγουδά κι εμείς... ανατριχιάζουμε.

I know I used to be crazy
Messed up, but, God, was it fun
I know I used to be wild
That's 'cause I used to be young
Those wasted nights are not wasted
I remember every one
I know I used to be crazy
That's 'cause I used to be young

{https://www.instagram.com/p/CwWnXZmA0vR/}

Και κάπου εδώ έχουμε και την Diane Keaton η οποία αφιέρωσε ένα απίθανο post στην Miley και το έκανε με κάθε δυνατό τρόπο. Αφενός το έγραψε στη λεζάντα, αφετέρου έντυσε με το νέο της τραγούδι μία σειρά από φωτογραφίες της δικής της νιότης και μοιράστηκε το συγκινητικό βίντεο που συγκέντρωσε αμέσως άπειρα σχόλια, μεταξύ των οποίων και της Cyrus, φυσικά.

{https://www.instagram.com/p/CwYJv_mJZFf/}

«Σε εκτιμώ βαθύτατα», γράφει η Miley Cyrus στο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. «Ει΄ναι τόσο συγκινητικό και ακριβώς ο λόγος για τον οποίο έγραψα αυτό το τραγούδι. Και κατά τη διάρκεια αυτών των 18 μηνών που έκανα για να το γράψω έλεγα 'Το μόνο που θέλω είναι να το χορέψει η Diane Keaton' και αυτό είναι ακόμη πιο μαγικό. Σ' αγαπώ. Σ' ευχαριστώ».

dianne.png

Τι εννοεί, όμως η Miley; Σε περίπτωση που το έχεις χάσει υπενθυμίζουμε τι είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο όταν είχε κυκλοφορήσει το Flowers της (που είχε ξεσηκώσει και θύελλα σχολίων σχετικά με το αν είχε ή όχι σχέση ο Liam Hemsworth με την Jennifer Lawrence όσο εκείνος ήταν με τη Miley).

Ενθουσιασμένη, λοιπόν, η 77χρονη εμβληματική ηθοποιός, είχε μοιραστεί ένα βίντεο (που έγινε αμέσως απόλυτο mood) στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει -με τον δικό της μοναδικό τρόπο- στον ρυθμό του τραγουδιού ενώ μέσω της λεζάντας ευχαριστεί τη Cyrus (αφού την αποκαλεί απίστευτη) γιατί της έδωσε έναν λόγο για να χορεύει στην αυλή της.

{https://www.instagram.com/reel/CnpkR4vA6pu/}

Είδωλο η Diane Keaton έκανε μακράν την καλύτερη ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τις χειροκροτούμε και τις δύο και για το τέλος, ιδού το νέο τραγούδι της Miley ολόκληρο σε ένα κλιπ που μέσα σε μία μέρα έχει φτάσει τα 6,5 εκατομμύρια views!

{https://www.youtube.com/watch?v=IZ3XMOdOdKM}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2023 - 18:06