Lady Gaga ή Miley Cyrus; Το βίντεο που μπέρδεψε τους followers

Lady Gaga ή Miley Cyrus; Το βίντεο που μπέρδεψε τους followers
Lady Gaga: Ανέβασε βίντεο στο Tik Tok και ήταν τόσο διαφορετική που κάποιοι τη μπέρδεψαν με την Miley Cyrus.

Η Lady Gaga ξέρει πάντα πώς να προκαλεί! Το τελευταίο βίντεο TikTok της δημοφιλούς τραγουδίστριας προκάλεσε φρενίτιδα αυτή την εβδομάδα με τους θαυμαστές της να παρατηρούν το πόσο διαφορετική φαίνεται η ποπ σταρ. Στο βίντεο, η 37χρονη τραγουδίστρια του «Sour Candy», προωθεί μια νέα σειρά ματ κραγιόν για τη σειρά μακιγιάζ της, Haus Labs, ενώ χορεύει το τραγούδι του Ice Spice και της Nicki Minaj «Princess Diana».

Και ενώ όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε το πώς η Gaga φαίνεται διαφορετική σε αυτό το βίντεο, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: το δέρμα και τα μαλλιά της είναι υπέροχα!

{https://www.tiktok.com/@ladygaga/video/7234332187355729198}

Lady Gaga και Tom Cruise: Το τρυφερό φιλί στο μάγουλο και η μεταξύ τους σχέση που ίσως δεν γνώριζες

«Αυτά τα neutrals είναι καυτά σαν τον δίσκο @HausLabs (Γκρρρρρ... φοράω maple matte)», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. Αλλά η εμφάνιση της Gaga κέρδισε πολύ περισσότερη προσοχή από το ματ κραγιόν της και οι θαυμαστές της έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Ένας χρήστης σχολίασε, «Είναι η Miley Cyrus ή η Lady Gaga;».

l1.jpg

l2.jpg

Δεν υπάρχει, όμως, αμφιβολία ότι το δέρμα της Gaga είναι άψογο. Δες εδώ:

{https://www.instagram.com/p/CpcA39QOmgE/}

Το καλό για εμάς είναι ότι μοιράζεται συχνά τη ρουτίνα περιποίησης και τα προϊόντα της στα social media. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok τον Ιούνιο του 2022, έδειξε σε όλους ότι χρησιμοποιεί μια μάσκα από φύλλο 111Skin και ένα face roller για να μειώσει το πρήξιμο.

Η Gaga λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της με μία συγκεκριμένη θεραπεία προσώπου: το μικρορεύματα. Είπε μάλιστα στο Allure: «Λατρεύω την περιποίηση προσώπου με μικρορεύματα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο εξαρτήματα — το ένα είναι για την αισθητικό και το άλλο για σένα. Ο ηλεκτρισμός ρέει μέσα από τα δύο σώματά μας ταυτόχρονα για να διεγείρει τους μύες. Είναι επίσης ανακουφιστικό για το άγχος, που για μένα σημαίνει λιγότερος πόνος επειδή ο πόνος μου είναι νευροπαθητικός».

Είδωλο η Diane Keaton έκανε μακράν την καλύτερη ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Από την πλευρά της η makeup artist της Lady Gaga, Sarah Tanno, γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του δέρματος για την ποπ σταρ.

Η Tanno φροντίζει να προετοιμάζει πάντα καλά το δέρμα της Gaga πριν της κάνει μακιγιάζ. «Χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά προϊόντα ανάλογα με το πώς θα είναι το μακιγιάζ. Η προετοιμασία του δέρματος με τον σωστό τρόπο είναι απαραίτητη για να φαίνεται το μακιγιάζ καλύτερα. Λατρεύω τους ορούς», είπε στο TODAY.

«Είμαι σίγουρη ότι έχετε παρατηρήσει ότι έχει απίστευτο δέρμα. Είναι εξαιρετική στο να το περιποιείται όσο το δυνατόν καλύτερα. Λατρεύει τις μάσκες σε φύλλα και είναι περήφανη για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της», είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 15:13