Lady Gaga και Tom Cruise: Το τρυφερό φιλί στο μάγουλο και η μεταξύ τους σχέση που ίσως δεν γνώριζες

02.05.2022
Lady Gaga και Tom Cruise: Το τρυφερό φιλί στο μάγουλο και η μεταξύ τους σχέση που ίσως δεν γνώριζες
Ο Tom Cruise και η Lady Gaga συνεργάστηκαν σε ένα πολύ ξεχωριστό project και σήμερα ολοκληρώνεται η αντίστροφη μέτρηση για τα... αποκαλυπτήρια!

Τον τελευταίο καιρό η Lady Gaga βρισκόταν στο Λας Βέγκας όπου παρουσίαζε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Jazz & Piano πρόγραμμα. Χθες, 1η Μαΐου ήταν η τελευταία παράσταση και σε αυτή παραβρέθηκε ο Tom Cruise ο οποίος μετά το τέλος της πήγε στα καμαρίνια και πόζαρε μαζί της.

Η Lady Gaga μοιράστηκε δυο φωτογραφίες τους, όπου ο ένας φιλούσε τον άλλο στο μάγουλο και ευχαρίστησε τον φίλο της που την τίμησε με την παρουσία του.

Τι είναι αυτό που ενώνει, όμως τους δυο αστέρες του Χόλιγουντ; Το Top Gun Maverick το οποίο, επιτέλους, ύστερα από δυο χρόνια αναμονής ετοιμάζεται να βγεις στις κινηματογραφικές αίθουσες και για το οποίο η Lady Gaga έχει γράψει το βασικό τραδούδι.

Πρόκειται για το "Hold my hand" το οποίο αύριο, 3/5/2022 θα κυκλοφορήσει επίσημα ως βίντεοκλιπ. Προς το παρόν, ιδού το ηχητικό που υπάρχει επίσημα, μέχρι να έχουμε και την εικόνα.

"Όταν έγραψα το τραγούδι για το Top Gun Maverick δεν είχα αντιληφθεί τα πολλαπλά επίπεδα στα οποία θα αναφερόταν τόσο ως προς την καρδιά της ταινίας, του δικού μου ψυχισμού, αλλά και της φύσης του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε", λέει η Lady Gaga τονίζοντας ότι "αυτο το τραγούδι είναι ένα ερωτικό γράμμα στον κόσμο κατά τη διάρκεια και ύστερα από αυτούς τους δύσκολους καιρούς". Αύριο, λοιπόν. Αναμένουμε. Προς το παρόν, ας ξαναθυμηθούμε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα προβληθεί σε ειδική avant premiere στις 18 Μαΐου στις Κάννες, στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες (25 Μαΐου στο Ηνωμένο Βασίλειο και 27 Μαΐου στις ΗΠΑ)