Emma Heming Willis: Μίλησε με απογοήτευση για τους φίλους του Bruce Willis που έχουν απομακρυνθεί λόγω της ασθένειας του

Emma Heming Willis: Μίλησε με απογοήτευση για τους φίλους του Bruce Willis που έχουν απομακρυνθεί λόγω της ασθένειας του
O δύσκολος αγώνας του Bruce Willis με τη μετωποκροταφική άνοια, οδήγησε τη σύζυγό του Emma Heming Willis να αναζητήσει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσει τη δύσκολη πραγματικότητα του να φροντίζει ένα αγαπημένο της πρόσωπο που πάσχει από αυτή την ασθένεια.

Σε μια πρόσφατη συνομιλία μέσω βίντεο με τη σύμβουλο για θέματα άνοιας Gertrude Jordan, η 44χρονη Emma αποκάλυψε τη δυσκολία της στο να ζητήσει βοήθεια από άλλους. Ενώ είπε ότι «οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν», παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε τι καθήκοντα να τους αναθέσει.

Η Jordan τη συμβούλεψε να επιτρέψει στα μέλη του περιβάλλοντος της να την «απαλλάξουν» από καθήκοντα, όπως η οδήγηση για το ραντεβού με τον γιατρό ή το να αφήσει κάποιον άλλο να καθίσει με τον σύντροφό της για 30 λεπτά, ενώ εκείνη φροντίζει τον εαυτό της.

{https://www.instagram.com/p/CqESEaBuKzu/}

Έδειξε την συμπαράσταση της στην Heming Willis όσον αφορά στη δυσκολία της να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι κάποιοι στενοί φίλοι της αισθάνονται «νευρικοί» στο να κάνουν μια επίσκεψη και να τηλεφωνήσουν στην οικογένεια, συμβουλεύοντας την ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με το «βλέπουν το άτομο που γνώριζαν σε διαφορετική κατάσταση».

Η σύζυγος του Willis πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο».

O Bruce Willis ποζάρει με όλες του τις γυναίκες εν μέσω θρίλερ με τη διαθήκη του

Η μαμά των δύο από τα παιδιά του Willis, μίλησε επίσης για τις στρατηγικές αντιμετώπισης της, οι οποίες περιλαμβάνουν στο να αφιερώνει από το πρωί χρόνο για να επικεντρωθεί στους στόχους της. Είπε ότι ποτέ δεν αφήνει τη «μιζέρια» να την πάρει από κάτω.

Κάποια στιγμή η Jordan ρώτησε την Heming Willis για το πώς ένιωθε τη στιγμή της συνομιλίας τους και εκείνη απάντησε: «Σήμερα; Καλά. Αφού μίλησα μαζί σου, καλά. Ξέρεις, έχω τις στιγμές μου. Απλά εξαρτάται. Είμαι εκεί μέσα και κάνω ότι καλύτερο μπορώ μετατρέποντας τον πόνο μου σε σκοπό».

{https://www.instagram.com/p/CmtyblIpI3z/}

Η Heming, η οποία πριν από δύο μήνες κατηγορήθηκε από μερίδα χρηστών των social media ότι χρησιμοποιούσε την άνοια του συζύγου της για «φήμη», μοιράστηκε την αποφασιστικότητά της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την άνοια και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να τιμήσει τους «φροντιστές, που είναι αφανείς ήρωες εκεί έξω».

Η σύζυγος του Bruce Willis αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την «παραλυτική θλίψη» εν μέσω αφασίας του συζύγου της

Και πρόσθεσε: «Και μετά θα μετατρέψω τη θλίψη μου, τον θυμό μου και τη λύπη μου σε κάτι καλό γύρω από κάτι που δεν φαίνεται να είναι έτσι».

{https://www.instagram.com/p/CsmFnQ7pUYg/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 14:50