Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μια νέα φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και μιλά ανοιχτά για την αυτοπεποίθησή της

25.05.2023
Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μια νέα φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και μιλά ανοιχτά για την αυτοπεποίθησή της
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφία της au naturel, είναι όμως η πιο πρόσφατη κι εμείς στεκόμαστε λίγο περισσότερο στη λεζάντα με την οποία τη συνοδεύει.

Φαινόμενο, χωρίς καμία αμφιβολία, η Ελένη Μενεγάκη και αυτό το παραδέχονται όλοι, είτε παρακολουθούν το τηλεοπτικό προϊόν που υποστηρίζει είτε όχι. Είναι από τις γυναίκες που ξεκάθαρα δεν λέει τίποτα και ποτέ στην τύχη. Ακόμη και οι πιο αφελείς ερωτήσεις που την έκαναν τόσο δημοφιλή στην αρχή της καριέρας της και τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ολοένα και πιο αραιά στην καθημερινότητά της, ακόμη και αυτές, μόνο τυχαίες δεν ήταν! Άξια, πραγματικά! Και παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε τομέα.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τα λουλούδια στο κρεβάτι και το μήνυμα στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο

Κράτησε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δίνοντας στον Τύπο καθαρά αυτά που ήθελε εκείνη και τη στιγμή που το ήθελε, ενώ δημόσια μιλά πάντα με απόλυτη αξιοπρέπεια και μια μοναδική ευγένεια ενώ ακόμη και όταν θέλει να πει κάτι άσχημο, εσύ νομίζεις ότι ε΄χει πει κάτι καλό. Ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την τέχνη της (ακόμη και φαινομενικής) συγκατάβασης είναι, πραγματικά, ζηλευτός.

Στο θέμα μας όμως, που εδώ είναι η τελευταία ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στην οποία μοι΄ραζεται μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ. Το έχει ξανακάνει αυτό η Ελένη, δεν "μασάει", όμως αυτή τη φορά το λέει κιόλας ότι "δεν μασάει". Respect λοιπόν!

"Η ημέρα μου ξεκίνησε με βάψιμο νυχιών με αυτό το κατακόκκινο χρωμα ! Ωραίο ??", ξεκινά η λεζάντα και το "ζουμί" βρίσκεται στο υστερόγραφο "Υ.γ το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram", γράφει η ωραία Ελένη και από κάτω τα μηνύματα έφτασαν "βροχή" και με... χειροκρότημα!

{https://www.instagram.com/p/CsqKTHENB-T/}

Η Ελένη, λοιπόν, παραδέχτηκε δημόσια πόσο φουλ από αυτοπεποίθηση είναι. Και μπράβο της! Χίλια μπράβο, μάλιστα. Αν και πάλι δεν το λέει "στο κεφάλι" αλλά... διακριτικά. Η ουσία, όμως, είναι πως το λέει!

Ελένη Μενεγάκη: Όπου διαβάζετε κάτι τέτοιο, φύγετε, είναι ψέματα, δεν ισχύει [video]

Εντάξει. Στα 53 της χρόνια και με τρεις δεκαετίες (και βάλε) καριέρα, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένεν. Μέχρι που μερικές φορές, ακόμη και όταν (δείχνει να) ενθουσιάζεται με κάποιο προϊόν που προωθεί μέσω της εκπομπής της, μοιάζει και να βαριέται λίγο. Ακόμη και τότε! Ελένη είναι μόνο μία! Και σ' όποιον αρέσει. Και αυτό μας είπε και σήμερα μέσα από την ανάρτησή της. Ξανά respect!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 12:44