Πάνος Μουζουράκης: Το χιουμοριστικό (;!) βίντεο προς τα ΜΜΕ για τον γάμο του που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις

25.05.2023
Πάνος Μουζουράκης: Το χιουμοριστικό (;!) βίντεο προς τα ΜΜΕ για τον γάμο του που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις
Δύο μέρες πριν ντυθεί γαμπρός δίπλα στην αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη ο Πάνος Μουζουράκης, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε δημόσια στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι (αλλά, βέβαια, ότι δεν τρέχει και κάτι να έρθουν τελικά!). Οι φωτιές άναψαν και πώς θα σβήσουν είναι το θέμα!

Ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσω YouTube ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλη μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ ενώ όσον αφορά το δια ταύτα (το ότι τους ζήτησε να μην πολυπλησιάσουν τον γάμο τους) δεν φαίνεται να κατάφερε και πολλά.

Με τον γνωστό χιουμοριστικό και πνευματώδη τρόπο του και πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου, όπως λέγονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες, έτσι κι αλλιώς, ο δημοφιλής τραγουδιστής που θα γίνει γαμπρός και πατέρας πολύ σύντομα, ζήτησε από τα ΜΜΕ να κρατήσουν τις αποστάσεις τους από τη δική τους μεγάλη μέρα ενώ δεν έκρυψε και την ευτυχία του που τον παντρεύεται το κορίτσι του ("Φαίνεται του τρελού πως με παντρεύεται αυτό το πλάσμα ενώπιων του Θεού", λέει συγκεκριμένα και λιώνει)

Όποιος και να είναι ο λόγος για το ποιήμα αυτό όμως δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που πήραν πολύ προσωπικά τα σχόλια περί του επαγγέλματος και της ντροπής και θίχτηκαν και δεν το έκρυψαν, ενώ ξεκαθάρισαν όλοι (εκτός, ίσως από τη Φαίη Σκορδά που εξέφρασε τους προβληματισμούς της περί ηθικής) ότι θα στείλουν κανονικότατα τα συνεργεία και απλά (και αυτό θα το δούμε, δηλαδή) θα κρατήσουν αποστάσεις!

kat-mariloy.jpg

Η Μαριλού Κοζαρή με την κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του ζεύγους είχε αποκαλύψει το φύλο του παιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, Ιδού μερικά από τα πράγματα που είπε ο Πάνος και στη συνε΄χεια το βίντεο αυτό καθαυτό, ενώ σημειώνεται αφενός πως οι περισσότερες πληροφορίες έχουν έρθει από δικούς τους ανθρώπους, αφετέρου, το σχόλιο για τον πατέρα Αντώνιο και τον Νίκο Κοκλώνη στο τέλος του βίντεο κρίνονται κάπως... άκυρα! Σόρι κιόλας Πάνο, αλλά ίσως κάπου να το "έχασες" το νόημα!

"Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω", είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Πάνος Μουζουράκης: "Έπαθα κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου - Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί"

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω".

"Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι", είπε τέλος ο γνωστός καλλιτέχνης.

"Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον Πατέρα Αντώνιο κι αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον…, μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι κι ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Fame Story".

Δες όλο το βίντεο ΕΔΩ.

Για την ιστορία ο γάμος θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο στην Αίγινα.

{https://www.youtube.com/watch?v=gjOPM6m8IOc&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 14:33