Πατέρας για πρώτη φορά στα 54 ο Τζον Στάμος: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό [photo]

16.04.2018
Πατέρας για πρώτη φορά στα 54 ο Τζον Στάμος: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό [photo]
Μπορεί να άργησε να το αποφασίσει λίγο αλλά ο διάσημος ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, όμως φαίνεται αποφασισμένος να βιώσει την πατρότητα στο μέγιστο, χωρίς όρια.

Στα 54 χρόνια του, ο Τζον Στάμος, μόλις καλωσόρισε το πρώτο παιδί του, καρπό το έρωτά του με την επίσης ηθοποιό, σύζυγό του, Κέιτλιν ΜακΧαφ -η οποία, παρεμπιπτόντως είναι κατά 22 (!) χρόνια νεότερή του.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2016 και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο στο σπίτι του Στάμος στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση γάμου έγινε στην Ντίσνεϊλαντ [φωτό στην αρχή του θέματος], μέρος που, όπως έχουν ομολογήσει επανειλημμένα, λατρεύουν και οι δυο.

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Κέιτλιν, ο Τζον δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ιδού και ένα μικρό παράδειγμα, δημόσιας λατρείας.

#Overjoyed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Stamos (@johnstamos) στις

Τώρα όμως, μετά τη γέννηση του υιού, στον οποίο έδωσε και το όνομα του Έλληνα πατέρα του, Βασίλη, το συναίσθημα της συγκίνησης, σίγουρα έχει ξεπεράσει όλα τα άλλα. Και ιδού η ανάρτηση που το αποδεικνύει περίτρανα.

"Από εδώ και πέρα, το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου θα είναι πάντα η σύζυγός μου και ο γιος μου. Καλώς όρισες Μπίλι Στάμος (πήρε το όνομα του πατέρα μου)", έγραψε ο Στάμος στη λεζάντα μιας γλυκύτατης φωτογραφίας με τον υιό και τη βέρα του σε πρώτο πλάνο. Να τους ζήσει.